kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

'A.Gücü defterini kapattım'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

cemal_aydinx-29691_501.jpg

Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın, Radyospor'da İlker Koç ile Haber Aktif programında Erdem Soncul'a önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Gökçek'in Ankaragücü Başkan'ı seçildiği 31 Ağustos 2009'daki genel kurulun iptali istemiyle açılan davada kulüp avukatı Mustafa Asım Kahyaoğlu, mahkemeden genel kurulun iptal edilmesi halinde eski başkanlardan Cemal Aydın, Cengiz Topel Yıldırım ile yönetici İbrahim Kısacık'tan oluşan bir kayyumun yönetime atanmasını talep etmişti.

"ANLAMAKTA ZORLANIYORUM"

Mahkemede Kahyaoğlu'nun kayyum talebinden sonra Radyospor'a konuşan Aydın '' İyisiyle, kötüsüyle 13 yıl Ankaragücü'nde başkanlık yaptım. Biz görevi bıraktıktan sonra göreve gelen arkadaşlar büyük bir heyecanla göreve talip oldular, bir yıldır da devam ediyorlar. Bu bir yıl içinde üç tane genel kurul yaptılar, 13 sene başkanlık yapmış, dört yılda yöneticilik yapmış, toplam 17 sene kulübe hizmet etmiş onursal başkanını davet etme nezaketini bile göstermemiş olan bir heyetin avukatı marifetiyle mahkemeden kayyum heyeti seçilmesini istemesi ve bu heyetin içinde de, Cemal Aydın'ın yer almasını söylemesini anlamakta ciddi olarak zorlanıyorum'' dedi.

"TEVECCÜH GÖSTERMİŞLER"

Ancak benim nezaketim gereği şunu söyleyebilirim, daha önce bu hatayı işlemişlerin çok önemli bir zaman aralığı içinde mahkemeden bir kayyum talebi söz konusu olursa bunu Cemal Aydın ve benimle beraber yöneticilik yapmış iki arkadaşımın ismini zikretmelerini teveccüh göstermişler diye yorumluyorum.

"DAHA ÖNCE DE SÖYLEDİM ANLATAMADIM"

Bugüne kadar söyledim, söylemeye de devam ediyorum. Şimdi de büyük harflerle tekrar dile getiriyorum. Cemal Aydın iyisiyle, kötüsüyle hizmetini bitirmiş ve Ankaragücü defterini kapatmıştır. Dolayısıyla bundan böyle, ister mahkeme vesilesiyle, ister delege vesilesiyle, ister de başka türlü araya kıramayacağım isimler dahi girseverilecek görevlerin hiç birisini kabul etmem mümkün değil. Çünkü yeteri kadar ben bu hizmeti yaptım, benden sonrakiler de bunu devam ettirsinler. Eğer mahkeme heyeti gerçekten gerekli görüp, kayyum yönetimine karar verirlerse bunu kabul etmeyeceğimi de şimdiden kamuoyuna açıklamış bulunuyorum. Ben bu defteri kapattım,

"ASILSIZ HABERLER ÇIKIYOR"

Basında, yazılı organlarda, internette bir sürü haber çıkıyor. Birisi diyor ki Cemal Aydın mahkeme ertelendiği için üzülmüş. O haberin altında lehime, aleyhime hakaret içeren yorumlar, öbür tarafta Melih Gökçek avukatına talimat vermiş, kayyum talebi için Cemal Aydın'ın ismini ver diye. Diğeri farklı bir şey söylüyor. Bunlarla uzaktan, yakından hiçbir ilişkim söz konusu değildir.

"BAŞARISIZLIĞA KAHROLURUM"

Aydın sözlerine Ankaragücü başarılı olursa 13 sene hizmet ettiğim için zevk duyarım. Fakat başarısızlıktan geçen hafta Karabükspor'a alınan yenilgi gibi kahrolurum, üzülürüm çünkü çok önemli hizmetler verdiğimi düşünüyorum. Millette benim hizmet ettiğimin seceresi kadar hizmet ederse Ankaragücü hakikaten iyi yerlere gelir.

"BAŞKANLIĞA AŞIK OLMADIM"

Ben onursal başkanlığımı hiç kullanmadım. Ankaragücü'nde 13 sene başkanlık yaptım, yedi sene Türkiye Cumhuriyeti'nin sporunun ceza kurulunda başkanlık yaptım daha başkan Cemal Aydın diye kartvizitim bile olmadı. Benim bir tane kartvizitim var, onda da şirketimin ismiyle beraber kendi adım yazar. Başkandı, yönetimdi başka hiç bir şey olmaz. Öyle bir şeye hiç aşık olmadım.

"MELİH GÖKÇEK ONURSAL BAŞKAN MI?"

Şimdi bir tartışma var, Cemal Aydın mı Onursal başkan, yoksa Melih Gökçek mi diye. Saygıyı da aşmış bu işler. Onursal başkan olmak başkalarının da arzusudur. O da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e nasip olmuştur saygı duyuyoruz. Sayın Melih Gökçek bu kulübü almak isterken çok büyük vaatlerle bu işin içine girdi. Kamuoyu da onun bu işi yapabileceğini düşündü. Herhalde Melih Gökçek görevi bırakırken, ya da bıraktırılırken, artık bilemiyorum mutlaka Ankaragücü'nün geleceğini düşünür düşünüyordur. Ben Ankaragücü'nü bırakırken vergisiz, borçsuz sigortayla ilişkiliği bulunmayan tertemiz bir kulüp bıraktım. Evraklar ellerinde bununla ilişkin bile çeşitli spekülasyonlar ortaya atıyorlar. Ama herkes şunu bilsin, Ankaragücü'ne Ankara sahip çıkar. Bu arkadaşlar da göreve devam edeceklerse, Ankaragücü'ne sevgiyle baktıkları taktirde bunlara sahip çıkarlar. Fakat taraftarın bir kısmını kabul edip, bir kısmını kabul etmeyip, 13 senelik başkanını bile genel kurula çağırma cesaretini gösteremeyip ayrımcılık yapıyorsanız, burada sıkıntı var. Ancak kulüpte 6 ay görev yapmışları bize oy verir diye çağırıyorsanız, bu bir ayrımcılıktır bunun da sonuçlarına katlanmak lazım. Ankaragücü büyük bir camia, asla sahipsiz kalmaz

"BU YÖNETİM HİZMET İSTEMİYOR"

Benim için isimler önemli değildir, Ankaragücü'nün başarısı önemlidir. Bu Ahmet olmuş, Mehmet olmuş hiç önemli değil. Ben Ankaragücü defterini kapattım. 13 sene görevde kalmak azımsanacak bir hizmet değildir. Herkesin bu kadar hizmet edebilmesi halinde, Ankaragücü arzulanan yerlere gelecektir. Benim yapabileceğim imkanlarım içerisinde buydu. Bundan sonrakiler daha iyi hizmet ederse, onları omzumda taşır, şapka çıkarırım. Bana bu arada maddi manevi destek görevi düşerse, o arkadaşlarıma da, bu yönetime de söylemiştim; Emirlerine amadeyim. Ama onlar beni kongreye bile çağırmak zahmetini göstermediler. Hizmette istemedikleri için. Bir gün gelir, görev üstlenmek zorunda kalırsam bu Ankaragücü'nde kayyum, başkanlık, yöneticilik aklınıza ne geliyorsa hiçbir aktif görevde bulunmamak suretiyle olur. Yani, gönül verdiğim Ankaragücü'ne geri plandan hizmet vermeye her zaman hazırım. 17 sene Ankaragücü'ne hizmet verdim ve bence artık yapabileceğim bir şey kalmadı. Ancak bir görev düşerse, bunu dışarıdan yerine getiririm. Yani artık Ankargücü defterini kapattım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri