kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

pff :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kyakaxko28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

kyakaxko28

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ilk olarak meraba ben burda şunu açıklamak istiyorum
hep herkez zihinseli açıyo çünkü güçlü beden var ama hava kılıcı derken defans ataktan önemli olduhu için ama ben size onları rahat yenmenin yolunu anlatcam ilk olarak savaşçı nedir ? savaşçı yakın dövüş ustasıdır zihinsel uzak dövüş uzmanıdır çünkü hep uzaktan dalma yeteneği vardır ve zihinsel savaşçıyı bozar ondan bedensel açıyoruz ve statlar 2str 1 hp der ama ben yanlış buluyorum benim tavsiyem 2 hp 1str çünkü hava kılıcı atak veriyo yeteneklerde çok vuruyo ondan can defans yüksek olursa az can gider ve ii vururuz ve

SKİLLER
1=hava kılıcı
2=öfke
3=kılıç çevirme
4=üç yönlü
5=hamle

BENİM TAVSİYE ETTİĞİM
1=hava kılıcı
2=kılıç çevirme
3=üç yönlü
4=öfke
5=hamle

bazılarınız bu kafayı yemiş dicek ama evet desin çünkü öfke bizi bozar can yüksekken neden gelen hasarı artıralımki hem 3 yapmamamın nedeni hava kılıcı 50 lerde 150 den fazla vuruş verir üç yönlü hava kılıcından etkilenir ve artık en yüksek vuran olur :) kılıç çevirme dengelidir ama üç yönlü 3 vuruşta 200 indircekken 130 indirir yani dengesiz ondan

SİZE YARARIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA :) ALINTI DEİLDİR

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri