- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar ilk olarak meraba ben burda şunu açıklamak istiyorum
hep herkez zihinseli açıyo çünkü güçlü beden var ama hava kılıcı derken defans ataktan önemli olduhu için ama ben size onları rahat yenmenin yolunu anlatcam ilk olarak savaşçı nedir ? savaşçı yakın dövüş ustasıdır zihinsel uzak dövüş uzmanıdır çünkü hep uzaktan dalma yeteneği vardır ve zihinsel savaşçıyı bozar ondan bedensel açıyoruz ve statlar 2str 1 hp der ama ben yanlış buluyorum benim tavsiyem 2 hp 1str çünkü hava kılıcı atak veriyo yeteneklerde çok vuruyo ondan can defans yüksek olursa az can gider ve ii vururuz ve
SKİLLER
1=hava kılıcı
2=öfke
3=kılıç çevirme
4=üç yönlü
5=hamle
BENİM TAVSİYE ETTİĞİM
1=hava kılıcı
2=kılıç çevirme
3=üç yönlü
4=öfke
5=hamle
bazılarınız bu kafayı yemiş dicek ama evet desin çünkü öfke bizi bozar can yüksekken neden gelen hasarı artıralımki hem 3 yapmamamın nedeni hava kılıcı 50 lerde 150 den fazla vuruş verir üç yönlü hava kılıcından etkilenir ve artık en yüksek vuran olur
kılıç çevirme dengelidir ama üç yönlü 3 vuruşta 200 indircekken 130 indirir yani dengesiz ondan
SİZE YARARIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA
ALINTI DEİLDİR
hep herkez zihinseli açıyo çünkü güçlü beden var ama hava kılıcı derken defans ataktan önemli olduhu için ama ben size onları rahat yenmenin yolunu anlatcam ilk olarak savaşçı nedir ? savaşçı yakın dövüş ustasıdır zihinsel uzak dövüş uzmanıdır çünkü hep uzaktan dalma yeteneği vardır ve zihinsel savaşçıyı bozar ondan bedensel açıyoruz ve statlar 2str 1 hp der ama ben yanlış buluyorum benim tavsiyem 2 hp 1str çünkü hava kılıcı atak veriyo yeteneklerde çok vuruyo ondan can defans yüksek olursa az can gider ve ii vururuz ve
SKİLLER
1=hava kılıcı
2=öfke
3=kılıç çevirme
4=üç yönlü
5=hamle
BENİM TAVSİYE ETTİĞİM
1=hava kılıcı
2=kılıç çevirme
3=üç yönlü
4=öfke
5=hamle
bazılarınız bu kafayı yemiş dicek ama evet desin çünkü öfke bizi bozar can yüksekken neden gelen hasarı artıralımki hem 3 yapmamamın nedeni hava kılıcı 50 lerde 150 den fazla vuruş verir üç yönlü hava kılıcından etkilenir ve artık en yüksek vuran olur
kılıç çevirme dengelidir ama üç yönlü 3 vuruşta 200 indircekken 130 indirir yani dengesiz ondan SİZE YARARIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA
ALINTI DEİLDİR