HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
metin 2 hileler bolumune herkez farklı kafadan bir sey yazmıs birileride yazmıski hile bolmune hileden baska konu acmayın yaazmıs hile bolumene sen de hile yazmamıssın birde hile deyince adam akllı olmalı millet demirciyi kafasına takmıs durumda bari birilerin hile ili id ını ve sifresini calmayın sadece kendi kendine olan kimseye zararı olmayan hileler olsun ha konuya gelcek olursak bakın bende burda hile kısmına hile acamadım ama bu konuyu buraya acmamım sebebi simdi girdigimde bile sitedeki 450kişi hile ye girmiş digelerine 1 en fazla 40 giriolar yapmayın arkadaslar neden oburlerine girimioz obur konularada girelim birz sohbet edelim adamın biri bu siteye girdiginde bole sitedeki kişi sayısına bakacak hileye girecek yani adam oyun yukledikten hemen sora oyuna bir hileyle baslıcak ya bumu dur oyunun ne tadı kaldı adam daha oyunu bilemeden butun hileleri bilicek hileleri yapıonuz yapıonus sahtekarlık yapıonus sora gm gorupte banlanınca baska bir hesap acıp gm ye kufur edionuz o hesabı acmadının tek nedeni gm ye kufretmek peki gm nin sucu var sizin bir gm oldugunuzu dusunun butun herkez size kufur edior sizce cokmu ii bu ıd ve sifre calıp sora charı soyunca oyanyan adam ın o kadar emegi bosuna gidior ve aradaslarını bu oyunun kotu yanlarından bahsediyor peski size soru bu oyunları oynayanların hepsimi hileci bolece oyunu kirletionuz bu nie sizin yaptıgınız hileler yuzunden adamın biri cheat engine para hilesi tabi demirciye takmıs m2mulit hack hepsini kullanıor biri de ona sordugunda sen hile kullanıonmu die adam da oburene diorki ben bu oyunda asla hile yapmam kimsenin hakınnı calmam dior bu hileler hayatımızı somuruor hem bizi oyundan sogutuor sadece bizi deigl baskalarınıda hemde bizi yalancılıga adım attırıor butun herkeze sesleniyorum herkez bunu okusun ve artık su oyunlarda hile kullanılmasın kullanılacaksa sadece kendin kullan baskalarınıda bu hileye sitelere giripte kendin gibi yapma
+rep lutfen
+rep lutfen