HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Batuhan Karadeniz, Trabzon maçı kadrosundan belindeki ağrıları bahane edince çıkarılmıştı. Eskişehir'de kalan Batuhan bir gece kulübünde geç saatlere kadar eğlendi. Trafik polisleri kuralları uymadığı için ehliyetine el koydu. Batuhan aynı zamanda gece kulübünde de olaylar çıkardı.
Antalya maçı sonrasında sakatlığı nedeniyle Milli takım kadrosundan çıkarılan Batunan Karadeniz, Trabzon maçı öncesinde de belindeki ağrıları mazeret gösterince Teknik direktör Bülent Uygun, tarafından kadrodan çıkarılmıştı.
Trabzon maçından bir gün önce Eskişehir'de kalan Batuhan'ın bir gece kulübünde sabaha kadar alkollü bir şekilde eğlenmesi ve ardından polisle tartışması bardağı taşırdı. Trafik kurullarına uymayan Batuhan Kadeniz'in ehliyetine polis tarafından el konulurken, gece kulübünde de tartışma yaşadı. Eskişehirspor yönetimi Manisa maçı öncesinde genç futbolcuya 20 bin dolar para cezası verdi. Batuhan Karadeniz takımla birlikte idmanlarını sürdürüyor.
