noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

acı gerçekler yeni hle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuktoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 374

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar biliyoruz ki metin2 de artık hile çalışmıyor yani bu herkesin paylaştığı multihacklar boş yani hep hack shiled hatası alıyoruz yani hile aramayı herkes bıraksın yada ararsanız bişi bulamazsınız güncellemeden sonra daha hiçbir hile çalışmıyacak (yeni hile ler çıkmazsa) arkadaşlar metin2 artık hlesiz bi oyundur (bir süreliğine) hileyi aramayım bişi kaybetmezsiniz eğer hileyi ararsanız zamandan kaybedersiniz multihack gibi bi hile var kim beğenir kim beğenmez bilmiyorum ama şimdi o linki vericem yani vermek istemiodum herkes hile aramaktan çarına vakit bırakmıyor şimdi size hileyi anlatacağım ama multihack aramayı bıraksanız iyi edersiniz

hilenin adı 7x hlesi multihack kadar olmasada atack ları hızlı hilenin özellikleri

•Metin taşlarına çok seri vuruşlar yapar
•Kat kat fazlası damage sağlar
•Skilleriniz aşırı fazla vurur
•Yeni Skill Damage Hack
•Çok seridir. Her hayvanı öldürebilirsiniz
•At üzerinden vuruşlar mükemmeldir
(hilede kendi kendine vuruşlar yapar)

kurulumu yazmıcaktım az kaldı

kurulum

dosyanın içindeki pack var onu pvp serverde olduğu gibi packın içine atın ve anti torrt bat die bi dosya var onu metin2 nin kurulu olduğu dosyaya atın ve tıklayın biraz bekleyin oyun açılacak ve oyuna gidin kesmek istediğiniz veya kasılmak istediğiniz canavarın yakınında durun ve kendi kendine vuruşlar yapacak pvp de çalışıyormu bilmiyorum ama trde çalışıyor 4 günde 36 lw yaptım ne güzel sizde yapabilirsiniz sadece indirin ve dediklerimi yapın

linke geçelim

link :

not her şey sizin için +rep vermeyenlerin canı sağolsun ii oyunlar iyi kasılmalar

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri