HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar bazen pcye fazla yükleniriz yani fazla dosya gelir kasar ramda sorun olmaz tabi 512 deilse
mesala pcyi acariz windows xp yeri varya mavi mavi yükleniyor o yer 2 3 dakka sürer pc kasar bunun çözümü varmiş diyorlar ama yalan söle bir cözümmüs
bilgisayarima girin yerel disk c den windowsa girin prefetch deki tüm dosyalari silin geri dönüsüm kutusundanda bosaltin diyorlar sorun düzelir diyorlar ben yaptim düzeldi ama son 1 2 günde pc coktu windows xp tamamen bisey acilmadi neler neler pcyi windows wista yaptikl sonra xp gene yaptim ole düzeldi allahtan siz siz olun böle bir sey yapmayin
teraziye yaz bir seyler artik emege saygi konu sabit pls :ka19:
mesala pcyi acariz windows xp yeri varya mavi mavi yükleniyor o yer 2 3 dakka sürer pc kasar bunun çözümü varmiş diyorlar ama yalan söle bir cözümmüsbilgisayarima girin yerel disk c den windowsa girin prefetch deki tüm dosyalari silin geri dönüsüm kutusundanda bosaltin diyorlar sorun düzelir diyorlar ben yaptim düzeldi ama son 1 2 günde pc coktu windows xp tamamen bisey acilmadi neler neler pcyi windows wista yaptikl sonra xp gene yaptim ole düzeldi allahtan siz siz olun böle bir sey yapmayin
teraziye yaz bir seyler artik emege saygi konu sabit pls :ka19: