Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
Hikaye Ekle

'Bu hayat bana göre değil'

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orcsystem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

mesut-anna_640.jpg
'Bu hayat bana göre değil'
Mesut Özil'in uğruna din değiştiren Alman sevgilisi Maria Lagerblom, Bild gazetesine konuştu

Güncelleme:14 Kasım 2010 08:43

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in uğruna din değiştiren sevgilisi Alman Anna Maria Lagerblom, Bild gazetesine konuştu. Hafta içinde düzenlenen Bambi ödül törenine tek başına gelerek magazin dünyasının dikkatini üzerine çeken 22 yaşındaki futbolcunun eski sevgilisi Anna Maria "Evet, ayrıldık. Bu hayat bana göre değildi" dedi.

Mesut'un zorlu antrenman programından eve gelemediğini ve İspanya'da ailesinden uzakta yaşamaktan sıkıldığını belirten Anna Maria "Madrid'te altın kafes içinde yaşıyordum" dedi. 2009 yılından beri Mesut'la birlikte olan Anna Maria adını "Melek" olarak değiştirmiş ve İslam dinini benimsediğini açıklayarak Türk kamuoyunun gündemine oturmuştu. Almanya'ya 3 haftalık bir tatil için geldikten sonra fikrini değiştiren ve bir daha İspanya'ya dönmeme kararı aldığını söyleyen Anna Maria "Kavga etmeden ayrıldık. Mesut harika birisi. İlişkimiz sadece yürümüyordu. Artık mutluyum" dedi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst