Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

12 Dev Adam Efes World Cup 8e Hazır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

uhat

Level 8
TM Üye
Konular
631
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ankara`da bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan Efes Pilsen World Cup 8 bu akşam saat 18:30`da Atatürk Spor Salonu`nda oynanacak Letonya-Büyük Britanya maçı ile başlayacak. A Milli Takımımız ise turnuvadaki ilk maçını saat 21:00`de Hırvatistan ile oynayacak.
Bu önemli maç öncesinde son antrenmanını saat 11:00`de Atatürk Spor Salonu`nda yapan Ay Yıldızlılar, 1 saat süreyle şut antrenmanı yaptılar.
A Milli Takım Baş Antrenörü Bogdan Tanjevic, grup maçları ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “Hırvatistan Avrupa Şampiyonası`nın favori takımlardan birisi. Kendileri ile Efes Pilsen World Cup 8 Turnuvası`nın ilk maçında karşılaşacağız. Bu, ilk maç ve gerçekten zor maç olacak. Sahada en büyük mücadeleyi vermemiz gerekiyor. İçerde güçlü oyuncuları var, iyi oyun kurabilen kısa oyunculara da sahipler. Hırvatistan ile berlikte Letonya`da turnuvanın en kuvvetli takımlarından birisi. Biz, Avrupa Şampiyonası öncesinde Hırvatistan ve Letonya gibi iki güçlü ekiple Efes Pilsen World Cup 8′in grup maçlarında karşı karşıya gelmeyi istedik. Bu sayede 2 güçlü takımla çok sert 2 maç yapma fırsatını bulmuş olacağız“ dedi.
Milli Takımlar idari Menajeri Barbaros Akkaş ise şampiyona öncesinde son rötuşları yaptıklarını vurgulayarak, “Ülkemizde Avrupa Şampiyonası`nın son hazırlık turnuvasına katılıyoruz. Dünyanın en prestijli organizasyonu olan Efes World Cup amacımız takımımızın eksiklerini görüp, bunları gidermek. Bu yıl sekizincisi düzenlenen turnuvada Avrupa Şampiyonası`nda başarılı olmak amacıyla şu ana kadar yaptığımız hazırlık sürecinin son rötuşlarını yapacağız. Teknik kadromuz da her türlü detayı değerlendirerek gözden geçiriyor. Kadromuzun bu turnuva öncesinde 13`e inmesi, şu anda takımımızın havasının çok iyi olması ve gelecek yıl Dünya Şampiyonası`nda Ankara`da grup maçlarını oynayacağımız dönemin bir provasını yapacak olmamız bizleri son derece heyecanlandırıyor. Ben Ankara`daki tüm basketbolseverleri bizimle birlikte olmaya çağırıyorum. Bilet bulamayarak salona gelemeyen basketbolseverleri de NTV ekranlarından bizleri desteklemeye davet ediyorum. Efes Pilsen World Cup 8 organizasyonu için başta Efes Pilsen olmak üzere bizlere destek veren Dedeman Otel`e ve Medicana`ya da çok teşekkür etmek istiyorum“ diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri