Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bunları duymanız belki sizi oyundan soğutmaz ama qerçekten Atatürkçü bir insansanız kniqht'ı bırakırsınız.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN[KNİGHT'IN GERÇEK YÜZÜ=VİDEOLU ANLATIMI]
ßéLa_06'dan ALINTIDIR..!
Bir çok kişi kniqht online oyununa bağımlı oluyor ve bırakamadığı için Premium alıyor.Bu premiumları 64 bin kişi alırsa , nerdeyse 263,000 milyon dolar ediyor.Hesaplarsak 1 yılda 626,000 milyon dolar.Nerdeyse milyar dolar.Hiç merak etmediniz mi bu premiumun parası nereye qidiyor diye? ßu paralar israile yardım parası olarak qidiyor.İsrail o paralarla masumları öldürüyor.Ayrıca 64lwl qörevindeki silah , israilin ay yıldız şeklindeki bayrağını simqeliyor.Yere tıkladığımızda örümcek ağı qibi olan şeyde israilin ay yıldızlı bayrağının yıldızı.Birde +60ların qittiği bir yer var.İsmini tam olarak bilmiorum ama orada bir yerde arapça bir yazı var.O yazıyı ters çevirdiğimizde şöyle yazıyor: LA_ALLAH yani Allah yok demek.Biz slklar premium için para verioruz o israile qidiyor ve sanki bizde adam öldürüyoruz qibi birşey.
ßU OYUNU ßIRAKALIM..!:ka24:
DAHA Ç0K CAN YAKMAYALIM..!:ka24:
ßéLa_06'dan ALINTIDIR..!
BU ANLATIM ßéLa_07'nin PAYLAŞTIĞI VİDEONUN ANLATIMIDIR!Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bir çok kişi kniqht online oyununa bağımlı oluyor ve bırakamadığı için Premium alıyor.Bu premiumları 64 bin kişi alırsa , nerdeyse 263,000 milyon dolar ediyor.Hesaplarsak 1 yılda 626,000 milyon dolar.Nerdeyse milyar dolar.Hiç merak etmediniz mi bu premiumun parası nereye qidiyor diye? ßu paralar israile yardım parası olarak qidiyor.İsrail o paralarla masumları öldürüyor.Ayrıca 64lwl qörevindeki silah , israilin ay yıldız şeklindeki bayrağını simqeliyor.Yere tıkladığımızda örümcek ağı qibi olan şeyde israilin ay yıldızlı bayrağının yıldızı.Birde +60ların qittiği bir yer var.İsmini tam olarak bilmiorum ama orada bir yerde arapça bir yazı var.O yazıyı ters çevirdiğimizde şöyle yazıyor: LA_ALLAH yani Allah yok demek.Biz slklar premium için para verioruz o israile qidiyor ve sanki bizde adam öldürüyoruz qibi birşey.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Vi®u$;174538' Alıntı:Arkadaşlar bunları duymanız belki sizi oyundan soğutmaz ama qerçekten Atatürkçü bir insansanız kniqht'ı bırakırsınız.
ßéLa_06'dan ALINTIDIR..!
BU ANLATIM ßéLa_07'nin PAYLAŞTIĞI VİDEONUN ANLATIMIDIR!
Arkadaşlar .. Kesinlikle İzleyin ..!!..
Bu video'da Herşeyi Göreceksiniz ..
Diyeceksinizki . Biz Nasıl Pislik bi Oyunda Oynuyormuşuzz ..
Bu Video Kesinlikle Doğruları AnlatıyoR ..
Knight online ' ye Son Deme Vakti . qeldi .. GeçiyoR biLe .
Video 8 dk SürüyoR . 8 Dk Nızı Bu Video ' ya Verin .
Belki Hayatınız .. KurtuluR ..!!..
insanları bir oyundan kurtarmak size düşmez knight onlineyi bilip oynayan bir kişi ne zaman oynayıp ne zaman bırakacağını bilir. iyi oyunlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...