HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk once linki vereyim buyrun:Edit Win7 Daha demın kaydetmeyı unutmustum sımdı9 calısıor
Bakin size sira sira anlatayimne yapmanız gerektigini:
1-Içindeki Bypassı crossfire nın yuklu oldugu yere atın
2-Fınjectı acın finject deki proces name yazan yerin altina crossfire.exe yazın sonra add a basip crossfire.dll dosyasını tıklayın
3-Sonra Setings basip 2 tane kutucuga tıklayın sonra crossfinin yuklu oldugu yerdeki bypassı acın gelen notice ye tmm a tıklayın
4-Oyun acılısından menu gelcektır eger gelmesse crossfire kapatıp aynı ıslemlerı yapıp bı daha acın valla ben suan kullanıyorum sızdede ise yarıcaktır
Resimli kanıt istiyorsaniz assagidaki linke tıklayın:
ben biraz resimnde oynama yaptim ama sag ust tarafta menu yu gorceksiniz
+repp esirgemiyelim lutfennn
Lesko61
Eger olmuyo dıyosanız ozel mesaj atın yeter ben sıze daha da ayrıntılı anlatırımturkmmo
Bakin size sira sira anlatayimne yapmanız gerektigini:
1-Içindeki Bypassı crossfire nın yuklu oldugu yere atın
2-Fınjectı acın finject deki proces name yazan yerin altina crossfire.exe yazın sonra add a basip crossfire.dll dosyasını tıklayın
3-Sonra Setings basip 2 tane kutucuga tıklayın sonra crossfinin yuklu oldugu yerdeki bypassı acın gelen notice ye tmm a tıklayın
4-Oyun acılısından menu gelcektır eger gelmesse crossfire kapatıp aynı ıslemlerı yapıp bı daha acın valla ben suan kullanıyorum sızdede ise yarıcaktır
Resimli kanıt istiyorsaniz assagidaki linke tıklayın:
ben biraz resimnde oynama yaptim ama sag ust tarafta menu yu gorceksiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
+repp esirgemiyelim lutfennn
Lesko61
Eger olmuyo dıyosanız ozel mesaj atın yeter ben sıze daha da ayrıntılı anlatırımturkmmo
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)