Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
benim oynadığım oyunlarda vallaha online-mmorpg-mmofps-mmorts gibi oyunlar vallaha birbiri ile yarışıyor nasıl söylesem ben bu oyunlar üzerine birsürü araştırma yaptım ama çok sıkıldım bu oyunlardan bağımlı oluyorsun sonra da sinirlenip hile buluyorsun her oyunda öyle yaptım ve hepsinde yüksek seviye oldum.Ama artık sıkıldım isteyen istediği oyundan söylesin ve char verebilirim ama bana sorarsanız böyle online oyunlar oynamayın bağımlılık iğrenç bişi önceki sene bu oyunlar yüzünden 450 aldım sbs den siz siz olun sakın bulaşmayın
hangi oyunu şuan oynadığımı sorarsanız nfs World önceden Wow du bağımlı oldum bıraktım oyunu siz en iyisi diğer cd-dvd li oyunlar oynayın şuan valla onlarında 2011 e kadar bitirmiş oldum fifa,fiba macera aksiyon cartoon oyunların hepsini oynadım ama bölümlü olunca iyi oluyo
,
pc de şuan nfs undercover,gta san andreas,Dark apes,Fifa 2008,A-Race Extreme Show,nfs world var önerim bu kadar ha unutmadan soldat ta var :m08::m08::m08::m08: :m08: