Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Metin2 3 Yasında..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 iyi ve güzel bir oyun olabilir ama az sayıdaki GM ler oyunda sıkıntılara sebebiyet veriyor oyun kasmak çok zor ve daha zor hale getirmek için baya iyi çabaları var
sürekli para harcamaya yönlendiriyorlar ep ler çok pahalı Katta savasa katılamıyorsun uzerindeki pot bitince inmek zorunda kalıyorsun bu sıkıntı bizi baydı botlar her yerde kule yapmaya başladılarmı bilmiyorum.
Küfür edenin ss sini alıp gönderiyoruz ban yemiyorlar utanmadan soruyorlar sende ona bir şey yapmısındır diye kanıtı yoksa yapmısındır lafını etmeye hakkın dahi yok ban layacaksın

Metin2 iyi ve güzel bir oyun olabilir ama az sayıdaki GM ler oyunda sıkıntılara sebebiyet veriyor oyun kasmak çok zor ve daha zor hale getirmek için baya iyi çabaları var
sürekli para harcamaya yönlendiriyorlar ep ler çok pahalı Katta savasa katılamıyorsun uzerindeki pot bitince inmek zorunda kalıyorsun bu sıkıntı bizi baydı botlar her yerde kule yapmaya başladılarmı bilmiyorum.
Küfür edenin ss sini alıp gönderiyoruz ban yemiyorlar utanmadan soruyorlar sende ona bir şey yapmısındır diye kanıtı yoksa yapmısındır lafını etmeye hakkın dahi yok ban layacaksın

oLabiLir Ama ArkadasLık Ortamı Güzel :)

Metin2 3 yasina girdi aslinda 4 fln o 1 yil metin2 ilk acildiginda pvpden kotudu 1 adim attiginda 10 saniyede gidiodu cok oyuncu oldugunda gmler isini bilmiyordu ama simdi süper oldu nice yillara.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri