ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın admin öncelikle bir şey sormak istiyorum pvp serverınızda hile istiyormusunuz istemiyormusunuz ?
Ama abicim siz metin2 hilelerinin paylaşıldığı bir siteyi forum sitesi yapmışsınız arkadaşım bir kişi görmedim hilesiz oyunda bir tane vs atamıyoruz . Birde dc hilesi paylaşmışsınız tadından yenmiyor abicim ne şehirde dolaşabiliyoruz ne metin kesebiliyoruz ne kat yapabiliyoruz bu nedir abicim .
Metin kesiyoruz dc hilesiyle oyundan attırıp itemleri çalıyorlar.
Kat yapıyoruz ninjalar zehirli bulutla azraili alıyor.
(Kız ninjalar)
Ama olmaz arkadaşım yeter
Ben 4x i çözmek için pack önerdim konuyu kilitleyip yeni packte halledicez dediniz görüyoruz çok iyi halletmişsiniz ama abicim sus sus nereye kadar sabahtan beri ne sandık çalmaları bitti ne taş çalmaları bitti 4x beter bir şey değilmiş gibi bir de dc hilesi var..
Metin2 hile bölümünde dc ve 4x hile konularının paylaşımının durdurulmasını arz ediyorum ..
dc ve 4x hilesi öyle senin dediğin gibi pack ilee olmuyor arkadaşım emin ol senin düşündüklerinin 10 katını biz denedik. o bahsettiğin pack yöntemi 5 dakika bile sürmüyor hile yapmaları.
forumda hile paylaşımları durdurulmayacak. çünkü orası ayrı burası ayrı. bu forum sadee mmomt2 resmi forumu değil. Hile nasıl yayınlandıysa bu forum sitesinde çözümüde yayınlanır
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)