- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 52
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Oyun Karakteri Bilgileri
Oyundaki Nick : o0zzy
Rank : Second Lieutenant [ 3 damla dolu ]
EXP : 451042
Hesaptaki GP : 31000
Hesaptaki ZP : 10000
Karakter( OMOH - SWAT vs.) : OMOH - SPOP
ZP'li Eşyalar (ZP ile alınan süreli veya süresiz eşyalar) :
[ m4a1 adv. 15 gün - m12s süreli - P90 süreli - Steyr AUG A1-B süreli ]
[ Scar Light - AK47 Camo - AWM - Desert Eagle - Colt1911 - UPS - Süresiz Silahlar ]
Karakterin Z8Games Linki : http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx...64458&tb=w
Fiyat : 80 TL (Pazarlık Payı vardır.)
Satıcı Bilgileri
MSN : masterofsatans@hotmail.com
Karakteri Satmamdaki Sebep : İşlerin yoğunluğu
Ödeme ( ATM - Elden - Havale - PTT ) : Atm -Ptt - havale
Diğer :
Selam arkadaşlar
Çoğumuzla belki birçok kez oyunda karşılaşmışızdır. Okulların açılması ile birlikte işlerin yoğunlaşması nedeniyle oyuna pek fazla vakit ayıramıyorum. Gözüm gibi baktığım charımın çürüyüp gitmesinide istemediğimden satmaya karar verdim, aslında oyunu bırakmış değilim ancak yoğunluk nedeniyle bu kararı aldım. Oyuna devam edicem daha sonra yeni bir char açarak veya burada uygun bir takas teklifi gelirse onuda değerlendirip, işlerimin azaldığı bi zamanda kasmak üzere takasa girebilirim. Charın içeriği pek zengin olmamakla birlikte K/D oranı gayet iyidir. Internet cafede çalışıyorum başkalarının charını kastım farm ile ancak bu charın 1 kill'i dahi farm değildir. Char ile birlikte 10k ZP vereceğim. Nick değiştirmesi için geri kalanın istediği gibi kullanabilir. Sattığım kişinin bu nicki kullanmasını istemiyorum. Ayrıca şuan clan kurucusu durumunda isterse clanı dağıtmadan vereceğim. Clan rank 2000.
Oyundaki Nick : o0zzy
Rank : Second Lieutenant [ 3 damla dolu ]
EXP : 451042
Hesaptaki GP : 31000
Hesaptaki ZP : 10000
Karakter( OMOH - SWAT vs.) : OMOH - SPOP
ZP'li Eşyalar (ZP ile alınan süreli veya süresiz eşyalar) :
[ m4a1 adv. 15 gün - m12s süreli - P90 süreli - Steyr AUG A1-B süreli ]
[ Scar Light - AK47 Camo - AWM - Desert Eagle - Colt1911 - UPS - Süresiz Silahlar ]
Karakterin Z8Games Linki : http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx...64458&tb=w
Fiyat : 80 TL (Pazarlık Payı vardır.)
Satıcı Bilgileri
MSN : masterofsatans@hotmail.com
Karakteri Satmamdaki Sebep : İşlerin yoğunluğu
Ödeme ( ATM - Elden - Havale - PTT ) : Atm -Ptt - havale
Diğer :
Selam arkadaşlar
Çoğumuzla belki birçok kez oyunda karşılaşmışızdır. Okulların açılması ile birlikte işlerin yoğunlaşması nedeniyle oyuna pek fazla vakit ayıramıyorum. Gözüm gibi baktığım charımın çürüyüp gitmesinide istemediğimden satmaya karar verdim, aslında oyunu bırakmış değilim ancak yoğunluk nedeniyle bu kararı aldım. Oyuna devam edicem daha sonra yeni bir char açarak veya burada uygun bir takas teklifi gelirse onuda değerlendirip, işlerimin azaldığı bi zamanda kasmak üzere takasa girebilirim. Charın içeriği pek zengin olmamakla birlikte K/D oranı gayet iyidir. Internet cafede çalışıyorum başkalarının charını kastım farm ile ancak bu charın 1 kill'i dahi farm değildir. Char ile birlikte 10k ZP vereceğim. Nick değiştirmesi için geri kalanın istediği gibi kullanabilir. Sattığım kişinin bu nicki kullanmasını istemiyorum. Ayrıca şuan clan kurucusu durumunda isterse clanı dağıtmadan vereceğim. Clan rank 2000.
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 64
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
süper çar ve ben seni görmüştüm bana hack diip duruodun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)