Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Hack !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tazmania33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmania33

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
159
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Wolfteam hack'in Özellikleri
*İnventory Hack(Güncel):Bu belki de herkesin bildiği hacklerden biridir.Bu hackin çesitleri vardır.Güncel olanlar zor bulunur.Güncel olmasının özelliği yeni gelen ve ya öncende olan oyun içi itemler(eşyaları) envanterinize taşınır.

*Aimbot Hack:Bazı yerlerde ekranın tam ortasında nokta çıkıyor bazılarında nişangahınız adamın kafasına kaymaktadır.Bence en iyi çok fazla ateş edebilen ve ya sniperlarda kullanılırsa harikalar yaratılır.

*Wall Hack:Bu hackte çeşitlidir.Bazılarında adamın canı,ismi filan görünür ve duvarın arkasından görürüz diğerlerinde sadece renklidir.Ve en nadir bulunan hacklerden biridir.Fakat Bizde Duvarları Saydam Yapıyor.(Duvardan Mermi Geçmiyor)

*x999 Attack Hack(Tek Atış Hack):Bu hack çok farkedilir.Vuruşunuzu x999 ile katlar.

*Sınırsız Mermi(Ammo Hack):Ve bu hacklerde çeşitlere ayrılır.Bazılarında 1 kere ateş edince 1 mermi ekleniyor bazılarında kesintisiz şarjor değiştirmiyor hiç.En çok görülen hacklerden biridir.

*Uçma Hack:Bu en tehlikeli hack hiç bir oyunda yapamazsınız.Bomba bugu gibi havaya çıkıyorsunuz.Eğere bu hacki yaparsanız daha bilinmeyen bugları keşfedersiniz.(Bu Bİr Bugdur Aslında Her Bölümde Olur Her Bölümde Yaptım Videolu Anlatım)

*Perfect Ms Hack:Bu hack çok hoşunuza gidecek.Oyunda en çok zorlayan bizi elbette MS(İnternet hızı)bu yüzden bazı istediğiniz savaşlara giremiyorsunuz.Bu sayede Ms'niz az ve ya çok olsada 0 olarak gözükür sonrada istediğiniz savaşa girersiniz.Ama büyük ihtimalle lagger olursunuz adamlar sizi vuramazlar.

*Crosshair Hack:Bu sayede daha iyi nişan alırsınız.Bende çok iyi bilmiyorum.Bu Hile Süper Bence.
*Auto Shoot Hack:Siz vurmadan otomatik olarak vurur.Bunla Ammo Hack ve Aimbot Hacki açın yanınızada pompalı(Supas PT adlı pompalı var gücü çok yüksek) sniper da alabilirsiniz.Sonra hiç ölmezsiniz.

Arkadaslar incredible_raymond@hotmail.com msn adresim ekleyin bütün hileleri 5 tl ye satıyorum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri