- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 85
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
* Oyun kasmayı bilene kolay bilmeyene zor.. 7/24 AÇIK!
* Tum skilleri Perfect yapan NPC köy meydanında.
* Tüm Droplar 1000 olarak sabitlenmistir.
* Oyunumuz baslikta da okundugu gibi 1 yıl açıktır
* Oyunumuzda Parayla GM olmak Vardir
* Oyunumuzda Edit çar edit karakter Vardir!
* Oyundaki GM lerimiz profosyonellerdir hicbirinin benimde dahil oyuncu karakterimiz yok oyunda.
* Eger oynarsaniz ister istemez taraf olursunuz cünkü : )
* Edepsizlige Hileye Ahlaksizliga tahammülümüz yoktur cunku ortamimiz kalitedir ve kaliteli insanlardan olusmaktadir.
SON AÇIKLAMA: Diyorsaniz ki ben kaliteli bi yer ariyorum zirt pirt oyundan atmicak lag olmicak efendi insanlarla buyuk bir rekabet icinde aylarca senelerce oynamak istiyorum..
Eğer bizimle beraber bu oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki linke tiklayarak üye olabilirsiniz..
İNANMAYAN GİRMESİN ÜYE OLMAK İCİN TİKLA
HEMEN ÜYE OL
+REPPPPPPP İSSSTERRRRİMMMM
* Oyun kasmayı bilene kolay bilmeyene zor.. 7/24 AÇIK!
* Tum skilleri Perfect yapan NPC köy meydanında.
* Tüm Droplar 1000 olarak sabitlenmistir.
* Oyunumuz baslikta da okundugu gibi 1 yıl açıktır
* Oyunumuzda Parayla GM olmak Vardir
* Oyunumuzda Edit çar edit karakter Vardir!
* Oyundaki GM lerimiz profosyonellerdir hicbirinin benimde dahil oyuncu karakterimiz yok oyunda.
* Eger oynarsaniz ister istemez taraf olursunuz cünkü : )
* Edepsizlige Hileye Ahlaksizliga tahammülümüz yoktur cunku ortamimiz kalitedir ve kaliteli insanlardan olusmaktadir.
SON AÇIKLAMA: Diyorsaniz ki ben kaliteli bi yer ariyorum zirt pirt oyundan atmicak lag olmicak efendi insanlarla buyuk bir rekabet icinde aylarca senelerce oynamak istiyorum..
Eğer bizimle beraber bu oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki linke tiklayarak üye olabilirsiniz..
İNANMAYAN GİRMESİN ÜYE OLMAK İCİN TİKLA
HEMEN ÜYE OL
+REPPPPPPP İSSSTERRRRİMMMM