Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lütfen İçeri Acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan humanlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 399

humanlar

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

We have to reset all servers everything become new because of hacker. But we will
give 2000% expeirence and 1000%drop rate for 7days. Pearls will free we sell stones and other items only. We will give coins back to players who bought coins before.new game start on July 19:00 Chinese time

Türkçe çevirişi...

Biz serveri resetledik.Cünkü hacker bazi işlemler yapti.Biz server acilinca 2000% exp ve %1000 drop rate olucak 7gün boyunca.Biz gercek parayla aliş veriş yapanlarin parasini iyade edicez.İnci bedeva olucak Sonra taslar ve bazi item ler bedava olucak sdaece.Temmuz 19:00 çin saatinde baslaticaz oyunu

Bize ise beklemek düşüyor =)

ALINTIDIR...

Ben Belirli Bir Tarih Bilmiyorum Bilen Varsa Yazsın Lütfen .... :(:(

Saat 22:05 25 Temmuz Cumartesi Sabah Saat 6:10 Dan Beri Deniyorum

Girmiyo .... :(:(

acabaa ne kaDar süRcek bi bilgisi oLan yokmu yha

Tarihi bilmiyorum ama eğer bugünse çoktan açılmalı çünkü çin bizden 5 saat ileri :D

Arkadaşlar asıl ceviri bu

Tüm sunucular herşeyi olmak sıfırlamak zorunda korsan nedeniyle yeni. Ama olacak
2000% expeirence ve 7days için% 1000 düşüş oranı verir. Incileri sadece taşlar ve diğer öğeleri satmak serbest olacaktır. Geri olan sikkeler Temmuz 19:00 Çince zamanında oyunu başlatmak before.new satın oyunculara para vereceğiz

taşların incilerin falan satımıda büyük ihtimalle shop üzerinden olacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri