noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sercan Yıldırım ticarete atıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 264

harryp.

Level 26
Fahri Üye
TM Üye
Konular
11,132
Reaksiyon Skoru
1,078
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 20 Gün
Başarım Puanı
475
MmoLira
-74
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bursa'da, önümüzdeki aylarda hizmete girmesi planlanan modern bitpazarı Mavi Cin, üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturmayı hedefliyor. 300'ün üzerinde mağazanın bulunduğu projenin yüzü olan Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım, kendisinin de iş hayatına atılarak Mavi Cin'de yatırım yaptığını söyledi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı'nın bitme aşamasındaki binayı yıkarak 16 bin metre kare alan üzerine yeniden inşa ettirdiği modern alışveriş merkezinde 350 dükkân yer alacak.

Projenin tanıtım toplantısında Mavi Cin Ceo'su Ali Cevat Vural, farklı bir konseptle yola çıktıklarını söyledi. Hayata geçirecekleri projenin dünyada benzerlerinin olduğunu kaydeden Vural, "Üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturacağız. Öyle bir modern pazar düşünün ki pazarlık yapabilesiniz. Alışveriş merkezi değiliz, sabit pazar niteliğinde faaliyet göstereceğiz. Kesinlikle bir ürünü dışarıdaki fiyatın yarısına alabileceksiniz. İnşaatımız sürüyor, ama şimdiden yüzde 40 doluluk oranını yakalamış durumdayız. Pazarımızda 350 dükkân ve modern restoranlar olacak. Sadece 99 kuruşa yemek yeme imkanı sunacağız. Çeşitli menülerimiz olacak. Yufkadan, ete, tavuktan balığa, hediyelik eşyadan, oyuncağa, sebze meyveden mobilyaya her şey olacak. Esnafımızın mali durumunu düşünerek giderlerimiz oldukça sınırlı olacak" dedi.

Serkan Yazıcı da farklı bir konsept uyguladıklarının altını çizerek, "Bitmeye yakın bir binamız vardı, o inşaatı tamamen yıktık, yeniden projeye uygun şekilde inşa ediyoruz. Pazar günleri bölgede kurulan oto pazarına binlerce insan gelip gidiyor, onların da rahatlıkla gezebileceği bir yer. 3,2 kilometre yürüme alanına sahip olan pazarımız fiyatlarıyla piyasayı renklendirecek" diye konuştu.

"BEN DE MAVİ CİN'DE YATIRIM YAPTIM"

Bursalı olduğunu kaydeden Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım da Mavi Cin'in reklam yüzü oldu. Sercan Yıldırım, "Proje beni heyecanlandırdı. Bursa'ya yakışan bir proje olacak. Serkan ağabey de sporcu olunca sık sık görüşüyoruz. Böyle bir projeden bahsedince çok heyecanlandım. Ben de yatırım yaptım. Ama ne iş yapacağımı açıklamıyorum. Bursalılara sürpriz olsun" şeklinde konuştu

Tesekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri