mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

100 Yılın Hilesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebuyuker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 391

ebuyuker

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
174
Online süresi
2m 26s
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 22 Gün
Başarım Puanı
149
MmoLira
24
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Biliyorumki Herkes 100 Yılın Hilesi Diye Gelicek

Forumda Bir Sürü EP Hilesi Yang Hilesi Yani İmkansız Olacak Hileler Var
İlk Önce Yang Hilesinden Bahsediyim Oyunda Bir Aralar Yang hilesi Diye Birşey Oldu Artık Yeni Patch Geldi Oyunda Ne Ticartte 1 Yanga Alma Nede Herhangi Bİr Yang Hilesi Yasaklandı Anca Böyle Multihack Gibi Speed Attack Işınlanma Hileleri Açık Herkes Atlıyor Yang Hilesi Koş Diye Konulara Bakıyor Olesine Bir Dosya Uploadluyorlar İçinde Bir Sürü Trojan Truva Atı Virüs Ne Ararsanız Var Yani Oyunda Bilmem Çıkarmı Ama Bu Aralar Yang Hilesi 1 Yang apma Hilesi Falan Eski Patchteydi Bence Artık BU Konulara Aldırmayın Güzel Güzel Adam Gibi Para Kasın

Gelelim EP Hilesine Bir Çoğuda EP Hilesi Koş Diye Konular Açıyor Ama Kendi SMS Kodunu Yazıyor Bazıları Oyunu Bilmedikleri İçin Buna Kanıyor Ve 70 Köntür Gidiyor
Ben Biliyorum Genede Buna Devam Edilicek Bana Bu Konu İçin Bir Sürü Küfür Edilicek Ve Küfür Edenlerde Edilenlerde Artık Forumdan Soğuyucak Zaten Bir Nedende KÜFÜR! Emeğe Saygı Diyeceğine Adam Resmin Çok Berbat Senin Sülalendemi Böyle Falandı Filandı Anaydı Bacıydı Herkes Böyle Allahtan Hiç Korkusu Yokmuş Gibi Bu Sözleri Söylüyor Kesin Bazılarıda 9-10-11 Yaşlarında Çocuklar Bu Yaşta Böyle Küfür Ediyorsalar Büyünce Onları Allah Korusun Ölünce Hiç Kimse İyi Bilirdik Demez Hakkım Haram Zıkkım Olsun Falan Der Forumda Bence Çok Küçükte Olsa Küfür Edenler Yani Allahtan Korkmayanlar Banlanması Lazım Yanlış Anlamayın Yönetimden Memnun Değilim Diye Değil
Ben Küfürlerden Memnun Değilim. Beni Dinlemiyecek Varsa Allah Size Ne Yapıcağını Bilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri