Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Forma tanıtım gecesinde rezalet!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 342

Cagataye95

Mer Ka Bah
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,415
Online süresi
2d 22h
Reaksiyon Skoru
1,542
Altın Konu
2
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
421
MmoLira
670
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş'ın bu akşam yeni formalarını tanıtmak amacıyla düzenlediği gece, tam anlamıyla bir rezalete dönüştü. Sarhoş olduğu anlaşılan bir taraftarın Bobo'yu tartakladığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin araya girmesinden sonra bile Bobo'ya saldırıları devam eden şahsı güvenlik güçleri zar zor sakinleştirebildiler. Güvenlik güçleri zor kullanarak şahsı dışarı çıkartmak istediler ama şahsın " Ben gazeteciyim beni dışarı çıkaramazsınız" demesi üzerine güvenlik güçleri ve taraftar arasında bir arbede daha yaşandı. Daha sonra gazeteci olmadığı anlaşılan şahıs dışarı çıkartıldı. Bu olaydan çok korktuğu gözlenen Bobo'nun ise çevresine "Böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım. Zaten burada durmak istemiyorum. Yönetimle bir kez daha konuşacağım." dediği belirtildi.

BoBo dayak yedi hee :D. Böyle bir şeyi gün ışığına çıkardığın için benden sana 11,000 Küsür rep :D

Rep için sağol ama gerek yoktu:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri