- Konular
- 117
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 55
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun Aleykum Saygıdeğer Arkadaşlarım
İyi Aksamlar...
arkdslar ben size kaliteli sw imizi tanıtacagım
fazla çene yapmadan konuya geçelim
serverde perfeckt skill npc wardır +9 e.t +9 su perisi vb. vardır
ama server gayet guzeldır gm leri hiç kimseyi kırmaz çok iyidirler
eventte azrail 100 lv metin vb. atıyoruz
arkdslar sw mızde kesınlıkle editli alacagınız itemler sadece vps süresini uzatmaya yarıyacaktır sizin de yardımlarınızla..
Web Sitemiz:h t t p : / / d r o p m t 2 . r u z g a r t e k n o l o j i . n e t [boslukları siliniz]
sw nin bize hiç bi kaarı olmucaktır verdıgınız paralar vps nin süresini uzaltmaya yarıyacaktıR..
not : alacagınız ıtemler sadece [TL]KorKut dan alınacaktır baska bir gm den alırsanız sorumlusu biz değiliz
yetkilinin msn adresi : Satis@dromt2.com dur Harflere dikkat ediniz S Harfi Büyüktür dierleri kucuktur..
[ADMİNİM İNS BAN ATMAZSINIZ MSN KOYDUMDAN
Oyunda adım [GM]CooLine 'dir
İyi Aksamlar...
arkdslar ben size kaliteli sw imizi tanıtacagım
fazla çene yapmadan konuya geçelim
serverde perfeckt skill npc wardır +9 e.t +9 su perisi vb. vardır
ama server gayet guzeldır gm leri hiç kimseyi kırmaz çok iyidirler
eventte azrail 100 lv metin vb. atıyoruz
arkdslar sw mızde kesınlıkle editli alacagınız itemler sadece vps süresini uzatmaya yarıyacaktır sizin de yardımlarınızla..
Web Sitemiz:h t t p : / / d r o p m t 2 . r u z g a r t e k n o l o j i . n e t [boslukları siliniz]
sw nin bize hiç bi kaarı olmucaktır verdıgınız paralar vps nin süresini uzaltmaya yarıyacaktıR..
not : alacagınız ıtemler sadece [TL]KorKut dan alınacaktır baska bir gm den alırsanız sorumlusu biz değiliz
yetkilinin msn adresi : Satis@dromt2.com dur Harflere dikkat ediniz S Harfi Büyüktür dierleri kucuktur..
[ADMİNİM İNS BAN ATMAZSINIZ MSN KOYDUMDAN
Oyunda adım [GM]CooLine 'dir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...