farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Mersin BŞBde Hareketli Gün

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 267
Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediye, iç transferde İnanç, Onur, Nedim ve Altan ile yeniden anlaştı. Dış transferde ise Türk Telekom`dan Asım Pars ile Trabzonspor`dan Burak Yönder`i renklerine bağladı.
Kulüp genel menajeri Necip Kapanlı, yaptığı açıklamada, geçen yıl iyi bir çıkış yakalayarak, ilk defa play-off`a kalma başarısını gösterdiklerini hatırlattı.
Bu yıl en az geçen yılki başarıyı tekrarlamayı arzuladıklarını belirten Kapanlı, “Hatta daha da ileri giderek play-off`ta bir turu geçmeyi hedefliyoruz“ dedi.
Beko Basketbol Ligi`ndeki tüm kulüplerin iyi takım oluşturduğunu, bu nedenle de ligin oldukça zorlu geçeceğini ifade eden Kapanlı, şöyle konuştu: “Biz de belirlediğimiz hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. İç transferde İnanç Koç, Onur Aydın, Nedim Yücel ve Altan Erol ile yeniden anlaşma sağladık. Dış transferde ise geçen Türk Telekom`da mücadele eden tecrübeli pivot Asım Pars ile Trabzonspor`dan Burak Yönder`i renklerimize dahil ettik.“
Yabancı oyuncu konusunda görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Kapanlı, bu konuda henüz somut bir adım atılmadığını sözlerine ekledi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri