HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herkese slm bu +basma konusu daha once verildi alıntıdır once onu soliym ben sadece ise yaradıgını solemek istedm simdi arkadaslar once item dusrmeden bahsedym madalyon ve dolunay icin gecerli bu sadece madalyon icin en ideal lvl 19 beyler uzerinizi saglam dizince zindanda cok kolay madalyon kasılıo smdi olay sole 19lcl charla zindana girin kesmeye baslaın ama uzerinizde ot bnzeri hicbise olmicak cıkanlarıda almayn madalyon dusucktr duseni hmen gdip depoya koyun tekrar zindana girin ben size yemin edermki 17adet madalyon dusurdum 19lvl de 1gunde ama sansta olablr deneyn olursa +rep vermeyenin canı saolsun dolunay dusrmede bise yok 20lvl charka gidin yabanilere 10dakkada dustu bna ama 2. yi aramadm blki bi 10dakka daha kassam duserdi 2.si SİMDİ GELELİM + BASMAYA beyler ben +9 dolunay almaya karar vermistim bu item dusurme yontemiyle gunde yaklasık 2m kasabliodm soora sabredemdm bi +2 dolunay aldm (+basma alıntıdır bi daha soliim) nese bu yontemle +7 ye kdar arka arkaya dolunayı bastım ama +8de yandı denemeyn 48 derim ama siz blrsiniz olay sole once zırh satıcısında 20adet kalkan alın hepsine +1 basmaya baslayn sonunda biri yanıcaktr soora dolunayı koyun vea ne basıcaksanız basmak istiormusunuz yazcak evet diin soora yanablr yazısı cıkıo ona basılı tutun ama basmayn taa ki demirci alnını silene kdar sildii anda basn oluo soora tekrar kalkan basn biri yanınca tekrar bu yontemle +basın bnde +7 oldu yeni aldgm dolunay ama +8 yandı belkide sanstı ama deneyn isterseniz once ezik itemle deneyn olmazsa asıl bascaanız elinizde kalsın... herkese ii forumlar