Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gezerek Bu Yalanları Görüyorum Artık İmanıma Yetti Cevap Veriyorum
serverlere rest gelse neler olur :
1: GM Kodları Coker Yani Gene Gercek Para İle Kod sınılaması + yeni kodlar gerikir yoksa herkez set99 ile gm olur
2: Tek GA Haric tüm sgm gm vs diyer ga lar atılır
3: Tekrar Para Verip İzin Alınır
4: %89 Server Kapanır
v.b benzeri GM lere olan Kötü Seyler Olur Ve Rest İcin Yenileme Parasıda 8 bin TL dir
Neden Rest Rebook Yazıyor:
Oyunda Fazla Kisi Oldugundan Rest Geleck Bu Oyun Oynanmaz Die Sölenip Giderler ve lag acayip azalır o yuzden oyundan cıkmayın
Rest Dedince Ne Oluyor:
Oyundan Birkac Kisi Gidip Lag 100 kisi giderse %8 azalır
Size Benden Tavsiyeler:
Rest Dedince aldırmayın oyununuza bakın bi 10 dk sonra oyundan atar bazı kisilerin brakması iin 10-15 dk server kapanır sonra geri acılır
Sakın Ama Sakın Türk Yamasından Oynamayın Nedenmi:
Lagı %98 arttırır
neden türk lag artırıyoda yylonju v.b lag olmuyo:
görücez bakalım hepsi sallama bir olrak ben TR den oynamıyorum lag az olmasına rağmen 10m gidince yürürken atıor...
sürekli oyunda lag var bunu ihmal etme (sabah 6 ve 9 a kadar az lag var)
yylongju da da TR yama var ve yapınca lag olmuyor...
sebebi az adam oynuyor...
ayrıca sen annesinin kuzusu olmaya alışmıssın biz gibi gece 3 lere kadar açık deilsin ayın 7 sinde duyuru yapıldı herkezin yalvarışına kadar herşeye şahit oldum...
imanına bu tür durumlarda tak ediosa yazık sana...
Bilgin var gibi konuşuyorsanda bilgin yok
BEn GM in dediğine bakarım senin değil