Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ardanın dönüş tarihi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66delgado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 175

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Galatasaray Kaptanı Arda Turan, kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olmak için Almanya'ya gitti.

Almanya'da yarın bir operasyon geçirecek olan ve Galatasaray Sağlık Ekibi Koordinatörü Burak Kunduracıoğlu ile birlikte bu ülkeye giden sarı-kırmızılı futbolcu, yolculuğu öncesi Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunurken, ''Aldığımız karara inanarak operasyona gidiyoruz. Umarım benim için hayırlısı olur'' dedi.
Hem Galatasaray, hem de (A) Milli Futbol Takımı sağlık heyetine teşekkür eden Arda, ''Her ne kadar çeşitli spekülasyonlar olsa da onlar ağrılarımın olduğu süreçte ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Profesyonellik ölçütleri dışına kesinlikle çıkmadık. Kendimi koruyarak, gerekli bütün tedavileri uyguladık. Teknik bilgiler hakkında konuşmak benim işim değil ama ben hem kulübün, hem de milli takımın sağlık ekiplerine bana olan davranışlarından ötürü teşekkür etmek istiyorum'' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarlara da seslenen Arda, ''Galatasaray'ı her zaman çok sevdiğimi, yüreğimin onlarla attığını bilsinler. Oynamadığım dönemlerde de, sahalara dönene kadar onlardan biri olarak hayatımı sürdüreceğim. Hayatımda ilk defa sağlık açısından bu kadar sıkıntılı bir dönem yaşıyorum. Ama bilsinler ki bu dönemlerin sebebi onlar için yaptığım fedakarlıklardır'' ifadelerini kullandı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri