Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Boozer'ın Eli Kırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goko28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 240

goko28

Level 8
TM Üye
Konular
475
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
-149
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ni sezona büyük umutlarla başlayacak olan Chicago Bulls'a bu yaz kadrolarına dahil ettikleri Carlos Boozer'dan kötü haber geldi.

Yıldız oyuncunun sağ elinin kırıldığı ve yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması beklendiği ifade edildi.Cumartesi günü yani Chicago'nun antrenmanının bulunmadığı bir günde sakatlanan Boozer durumu şöyle açıkladı "Evimdeydim.Bir bavulun üstüne düştüm ve sanırım ağırlığımdan ötürü bu yüklenme kemiğimi kırdı.Salı günü rehabilitasyona gireceğim, çalışma programım ayarlanacak ve arkadaşlarla birlikte koşulara devam edeceğim.Sakatlığımın en azından preseason'da olması iyi nokta" dedi.

Sakatlığın ciddi olduğunu ve bunun için de kendisinin çok üzgün olduğunu ifade eden yıldız forvet açıklamalarına şöyle son verdi "Kötü hisler içindeyim ancak yerime oynayacak oyunculara sahibiz.Sıkı antrenmanlar yapıyorduk, şimdilik preseason'a hazırlanıyorduk.Ancak ben takımı burada destekleyeceğim.En büyük amigoları ve kenar koçları olacağım.Sağlıklı bir şekilde dönmek için tedavi sürecimi en iyi şekilde kullanacağım."

Carlos Boozer NBA'deki 8. yılına girerken geçirdiği sezonlar boyunca toplam 145 maç kaçırdı.6 yıl boyunca Utah forması giydi ve burada yaptığı toplamda yaptığı 19.5 sayı ve 11.2 ribaund ortalamalarıyla ligin elit uzunlarından biri oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri