M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Utah Jazz Sezonu Açtı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goko28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 202

goko28

Level 8
TM Üye
Konular
475
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
-149
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Milli oyuncumuz Mehmet Okur`un da kadrosunda yer aldığı Utah Jazz, 2010/2011 sezonu öncesi medya gününde buluştu.

Geçtiğimiz sezon play-off ilk turunda oynanan Denver Nuggets mücadelesinde aşil tendonundan sakatlanan Milli oyuncumuz Mehmet Okur, son durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sakatlığımdan bu yana çok zor günler geçirdim. Hayatımda hiç böyle bir sakatlık yaşamadım. İlk önce sakatlığın ciddiyetini kavramaya ve ona göre ne kadar çok çalışmam gerektiğini kabullendim. Önemli olan moralimi bozmamaktı. Bunu da elimden geldiği kadar başarmaya çalıştım. Doktorların söylediklerini yaptım. Şu anda kendimi çok daha iyi hissediyorum. Ancak ne zaman döneceğim henüz netlik kazanmadı. Bu ay durumum değerlenecek. Şu anda %70 sağlıklı duruma geldiğimi düşünüyorum. Kesin bir dönüş tarihi ise belirlenmedi. Ama acele etmeden, kesin hazır olduğumda bu takımın önemli bir parçası olduğumu ispatlamak istiyorum“ dedi.

Yaz döneminde Utah Jazz`ın yapmış olduğu transferlere de değinen temsilcimiz Mehmet Okur, “Bu sezon iyi bir kadro kurduk. Al Jefferson bence çok iyi bir transfer ve burada olmaktan çok mutlu. Ben onun çok iyi bir sezon geçireceğine inanıyorum. Raja Bell zaten çok iyi tanıdığımız bir arkadaşımız. O bizi biz de onu biliyoruz. Çok iyi bir lider ve bize çok şey katacaktır. Earl Watson ve Francisco Elson ikisi de çok tecrübeli birer oyuncu ve onların da katkısının olacağını düşünüyorum. Jerry Sloan`un sisteminde her yıl bir veya iki çaylak oyuncu beklenmedik süre bulurlar ve önemli katkı yapar. Yeter ki sistemi öğrensinler, çok çalışsınlar ve her şeylerini vererek oynasınlar“ diye konuştu.

Utah Jazz organizasyonunda yaşanan değişikliklerle ilgili de görüşlerini belirten Mehmet Okur, “Carlos Boozer ile birlikte Utah Jazz`a geldik. Kyle Korver ve Wes Matthews ile de bir süre birlikte oynadık. çok önemli oyunculardı ve bize önemli katkı yaptılar. Ancak coach Jerry Sloan halen Jazz'ın başında e isimler değişse de çok şeyin değişmeyeceği kesin. Hedef başarılı olmak ve beklentileri aşmak. Ben takımın yapısını çok beğeniyorum. Paul Millsap, Andre Kirilenko, C.J Miles, Deron Williams ve ben uzun süredir birlikteyiz. Ronnie Price bizimle dördüncü sezonuna başlayacak. Çok farklı bir görüntü olacağını sanmıyorum. Daha iyi bir görüntü için hepimiz omuz omuza vereceğiz" açıklamasında bulundu.

Parkelere dönüş tarihiyle ilgili de bilgi veren Milli oyuncumuz, "Dediğim gibi Kevin O'Connor da antrenör Sloan'da kesin hazır olmadan dönmemem gerektiğini söylüyor. Şu anda bir tarih vermek yanlış olur. En üzüldüğüm nokta eskisi gibi havada 360 derece dönerek üç savunma oyuncusunun üstünden o unutulmaz smaçları yapamayacak olma ihtimalinin yüksek olması. Eskisi kadar günün en güzel hareketleri arasında yer almayacağım. Ben yeni yıl geldiğinde eski Memo olarak takımdaki yerimi alabiliyorsam çok mutlu olurum“ dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri