Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar umarım doğru yere açtım konuyu istediğim gibi pack yapana süper editli item vericem ve daha fazlası hemen tam olarak ne vereceğimi açıklayayım:
400 ortalama zarar
(isterseniz tam tersi)
200 beceri hasarı
100 savaşçılara karşı güçlü
100 suralara karşı güçlü
100 ninjalara karşı güçlü
100 şamanlara karşı güçlü
100 istediğiniz herhangi bir özellik (hp vb. bir şey isterseniz 100 den fazla olucak tabii)
+
nickinin önüne [Vip] yazısı not oyunumda Vip lik satıcam Vip'lerin birçok ayrıcalığı var zaten Vip VeryİmportantPerson yani türkçesi çok önemli insan
demek Vip olanların ayrıcalıklarına gelince Vip olanlar itemshop'taki itemleri
%50 daha az para vererek satın alırlar.
eğer pack yapmayı biliyorsanız ve avantajlı olacağınız bir server arıyorsanız bana pack yapın ve avantajınızı bizzat sağlayayım
pack'te istediklerim
1.GM logosu KURTULUSMT2 yazısı olucak şekilde bir gm logosu istiyorum
KURTULUSMT2 yazısı kırmızı olmasını istiyorum olmasa da olur
2. giriş resimlerinin değişirilmesini istiyorum resimlerde kesinlikle reklam istemiyorum eğer reklam vb. olursa kabul etmiyeceğim resimleri bana ulaştığınızda vereceğim
3. bütün karakter sınıflarının(savaşçı,ninja,sura,şaman)sınıflarının
bütün becerileri tarzlarını (bedensel,zihinsel,uzak,yakın,buyulu silah,karabuyu,iyileştirme ejderha gücü) becerilerinin hepsinin editlenmesini (değiştirilmesini düzenlemesini yada her ne diyorsanız) istiyorum çok gösterişli olması şart değil ama kötü de olmasın tabii
packlerin zor olduğunu ödül'ün küçük olduğunu düşünen arkadaşlar olabilir ama ödül gayet güzel packler ise,bende dahil olmak üzere,bazı arkadaşlarımız için zor olabilir ama bunları kolayca yapabilecek arkadaşlarımız var bu arkadaşlar böyle bir ödülü istiyorlarsa bana ulaşsınlar bana ulaşmak için özel mesajda atabilirsiniz ama msn'imi ekleseniz daha iyi olur
mustafa11795@hotmail.com
400 ortalama zarar
(isterseniz tam tersi)
200 beceri hasarı
100 savaşçılara karşı güçlü
100 suralara karşı güçlü
100 ninjalara karşı güçlü
100 şamanlara karşı güçlü
100 istediğiniz herhangi bir özellik (hp vb. bir şey isterseniz 100 den fazla olucak tabii)
+
nickinin önüne [Vip] yazısı not oyunumda Vip lik satıcam Vip'lerin birçok ayrıcalığı var zaten Vip VeryİmportantPerson yani türkçesi çok önemli insan
demek Vip olanların ayrıcalıklarına gelince Vip olanlar itemshop'taki itemleri
%50 daha az para vererek satın alırlar.
eğer pack yapmayı biliyorsanız ve avantajlı olacağınız bir server arıyorsanız bana pack yapın ve avantajınızı bizzat sağlayayım
pack'te istediklerim
1.GM logosu KURTULUSMT2 yazısı olucak şekilde bir gm logosu istiyorum
KURTULUSMT2 yazısı kırmızı olmasını istiyorum olmasa da olur
2. giriş resimlerinin değişirilmesini istiyorum resimlerde kesinlikle reklam istemiyorum eğer reklam vb. olursa kabul etmiyeceğim resimleri bana ulaştığınızda vereceğim
3. bütün karakter sınıflarının(savaşçı,ninja,sura,şaman)sınıflarının
bütün becerileri tarzlarını (bedensel,zihinsel,uzak,yakın,buyulu silah,karabuyu,iyileştirme ejderha gücü) becerilerinin hepsinin editlenmesini (değiştirilmesini düzenlemesini yada her ne diyorsanız) istiyorum çok gösterişli olması şart değil ama kötü de olmasın tabii
packlerin zor olduğunu ödül'ün küçük olduğunu düşünen arkadaşlar olabilir ama ödül gayet güzel packler ise,bende dahil olmak üzere,bazı arkadaşlarımız için zor olabilir ama bunları kolayca yapabilecek arkadaşlarımız var bu arkadaşlar böyle bir ödülü istiyorlarsa bana ulaşsınlar bana ulaşmak için özel mesajda atabilirsiniz ama msn'imi ekleseniz daha iyi olur
mustafa11795@hotmail.com