HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
selam arkadaşlar metin 2 oynuyorum ama başka başka metin2ler çıktı mesela bi arkadaş metin2 oyununa başlamış ama 48 levelden başlıyo bu nasıl oluyo ? nasıl indirilip kuruluyo anlamadım anlatırmısnız lütfen
ve ayrıca venüs gibi serverler yazıyo bizim normal m2 serverimi bu yoksa başka m2 serverimi açıjklarsanız çok memnun olurum ben bi metin 2 oyunu istiyorum ama 1 levelden başlanmasın daha yüksek levelden başlasın öyle bi oyun varmışta bilgilendirin beni lütfen nolur arkadaşlar 2 dakkanızı ayırıp beni bilgilendirirseniz dilediğinizi yapatım söz
iyi oyunlar arkadaşlar ...

ve ayrıca venüs gibi serverler yazıyo bizim normal m2 serverimi bu yoksa başka m2 serverimi açıjklarsanız çok memnun olurum ben bi metin 2 oyunu istiyorum ama 1 levelden başlanmasın daha yüksek levelden başlasın öyle bi oyun varmışta bilgilendirin beni lütfen nolur arkadaşlar 2 dakkanızı ayırıp beni bilgilendirirseniz dilediğinizi yapatım söz
iyi oyunlar arkadaşlar ...

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)