- Konular
- 528
- Online süresi
- 2m 4s
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam turkmmo ailesi ben gamebilişimden kiraladığım servere 12 GB RAM yatırarak turkmmoya farkımı koydum.0 Lag bug yok.Eğlence ve macera istiyorsanız doğru adrestesiniz.Hemen serverin özelliklerini sayıcam;
1.Serverde oto yang oto exp 3.el v.b özellikler var.
2.Serverde gardiyan aktif.
3.Serverde ox aktif.
4.Serverde özellikle kuleyi aktif yaptım.Yani istediğiniz kadar kat çıkabilirsiniz.
5.Serverde bütün npcler sabit.
6.Serverde at npc var.
7.Serverde p npc var.
8.Serverde kahraman zalim yapan npc var.
9.Serverde milli piyango var.
10.Serverde ışınlanma yüzüğü var.Ben yaptım inanın o kadar çok marifeti varki heryere ışınlıyor.
Gelelim siteye girmeye alttaki linke tıklayarak üyelik alabilirsiniz.
http://falseyesmt2.zapto.orgOyuna giriş için alttaki kodu kopyalayıp mc defterine yapıştırmanız yeterli.
falseyesmt2.zapto.org
Mavi bayrak olun.
Droplar 1 hafta boyunca %1000 olarak ayarlandı.1 hafta sonra %500"e indirilip devam ettirilicektir.Saygılarla [TL]LordSamDestek ve yardım için
kraliyet97@windowslive.comturkmmo
1.Serverde oto yang oto exp 3.el v.b özellikler var.
2.Serverde gardiyan aktif.
3.Serverde ox aktif.
4.Serverde özellikle kuleyi aktif yaptım.Yani istediğiniz kadar kat çıkabilirsiniz.
5.Serverde bütün npcler sabit.
6.Serverde at npc var.
7.Serverde p npc var.
8.Serverde kahraman zalim yapan npc var.
9.Serverde milli piyango var.
10.Serverde ışınlanma yüzüğü var.Ben yaptım inanın o kadar çok marifeti varki heryere ışınlıyor.
Gelelim siteye girmeye alttaki linke tıklayarak üyelik alabilirsiniz.
http://falseyesmt2.zapto.orgOyuna giriş için alttaki kodu kopyalayıp mc defterine yapıştırmanız yeterli.
falseyesmt2.zapto.org
Mavi bayrak olun.
Droplar 1 hafta boyunca %1000 olarak ayarlandı.1 hafta sonra %500"e indirilip devam ettirilicektir.Saygılarla [TL]LordSamDestek ve yardım için
kraliyet97@windowslive.comturkmmo