Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Moderatör Seçimleri le lgili Balk ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yukarıda Yer Alan "Moderatör Seçimleri Bu Hafta içi Belirlenecektir / 01-02-2008 "
Adlı Başlıkta Moderatör Seçilenlerin o Tarihte Açıklanağından Bahsedilmiş. 80 Küsür Kişi Moderatör Olmak İçin Başvurdu. Siz o Tarihte Açıklanacak Dediniz. Bugun 22 Şubat. 20 Gün Geçmesine Rağmen Ortada Hiç Bir Şey Yok.

Bu Belki Sizde Bana Karşı Bir Sabırsız Önyargısı Oluşturabilir. Ancak Forum Admini Tarafından Böyle Bir Konu Açılması. Belli Şeylerin Vaad Edilmesi. Ancak Vaad Edilen Şeyin Üzerinden 20 gün Geçmesine Rağmen Hâlâ Yapılmaması Dikkatimi Çekti. Sonuçta Okadar İnsan Bu Mevkiye Adaylığını Koyuyor. Yapılmaması Gereken Bir Şeydi Bu Bence .

Ayriyetten Moderatör Başvuru Bölümünde Bir Arkadaş Topik Açmış , Moderatör Başvurusu Adı Altında Bir Mod Arkadaşımız Modaretör Alımı Şuan Yoktur Şeklinde Yanıt Vermiş. Buna Pek Akıl Sır Erdiremedim.

Bu Konularda Beni Aydınlatırsanız Sevinirim.

Mod Seçimleri Neden Verilen Zamanında Açıklanmadı ?
Ve Şuan Sitede Gündemde Olmasına Rağmen Arkadaşımız Neden Mod Alımı Yoktur Dedi ?

D.N : Bu Konu Kesinlikle Her Hangi Bir Şahısı Kötüleme vb. Durumlar İçin Açılmamiştir. Sadece Merak Ettiğim Konularda Aydınlatılmak İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri