- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar herşey tama oyun müthiş ancak eskiden müthişti şimdi günceleştirmeler oyun kadrosu değişimi yamalar eklendikce ardından eksik olmayan yama hataları vs .İşte bunlar teknik açıdan kötü.Eski tema güzeldi bence şimdiki iyice kapkara etmişler kötü olmuş.Oyuncular çoğaldı her ne kada ms problemini çözdük deselerde lag oyunda eksik olmuyor.Yöneticiler müzcadele ediyor ama çoğu hileyle iç içe olduğundan sesini çıakrtmıyor.İşte bu herkes gibi görününen asıl kötü yanalrı değildi.Ben resmi formunu her zaman takip ederim orda bi konu dikatimi çekti.Joypara.... neredeyse her şey joypara Kp oldu.Farkındamısınız.Artık millet düz sillahla gitcek derceye düştü.Güçlü kurdu kp siz almak neredeyse imkansız ötesi bir şey.Bu oyun git gide diğer oyunlar gibi para tuzağı olmuyormu arkadaşlar.Sizler aldıkça bağımlılık artırkca artık alanlar güçlü oluyor alamayanlarda bunlara para veriyor bu kuşak böyle gidiyor. Wolfteam dikkat ederseniz joygame demiyorum.Çünkü bu kapanya vs gibi şeyleri wolfteam ekibi gerçekleştiriyor.Göz önünde tutn yorum yazarsanız seinirim.Okusanız bilene iyidir.
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar bu joypara için yorumlarınızı bekliyorum
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çok haklısın joypara geldi artık bir silah almak için bile 36 tl istiyorlar yok böyle birşey yaaa
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
En güzeLi aeria wolfteam aga Orda rahatlıkla para yatır çünkü bir silah 1 lira anca birde aeria kartım var 1250 ap alıyorum 1250 ap (kp veya joypara gibi) bedava geliyor Karta extra ücret vermiyon bedava birde kurucu seni direk atamıyor 10 k'ya 10 tane kick vote(Oyundan atma) alıyorlar...(Tabii %0.0000001 kişi)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)