HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sezon başında Liverpool`dan Inter`e gelen Benitez, basına yaptığı açıklamada, "Inter`e 2-1 yenildiğimiz maçta, lehimize 4 penaltı çalınmadı" diye konuşan Zamparini için, "İngiltere`de kulüp başkanları bu kadar çok konuşmuyor" ifadesini kullandı.
Benitez, "Buraya İngiltere`den geldim. Orada kulüp başkanları bu kadar çok konuşmuyor, ancak işlerin İtalya`da nasıl yürüdüğünü anlamaya başladım. Roma-Inter (25 Eylül) ve Juve-Inter (3 Ekim) maçlarına az kaldı. Böyle polemikler olması normal" dedi.
Inter`in 2-1 kazandığı Palermo maçı için sadece teknik direktör olarak yorum yapabileceğini söyleyen Benitez, "Bu maçta rakip kaleye 17 şut attık" diye konuştu.
Liverpool`un sahipleri ABD`li Tom Hicks ve George Gillett`i de eleştiren Benitez, Inter Başkanı Massimo Moratti ile futbol konuşabildiğini söyledi.
Benitez, "Moratti futboldan anlıyor, bu önemli bir şey. Liverpool`daki son sezonumda başkanlarla futbol konuşamıyordum, çünkü hiç anlamıyorlardı" dedi.