Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
eet arkdaşlar elimde 52 level soyuk bir çar var.çarda hiç item yok yeni soyuldu 5 dakika önce taze taze :S...6 m i var ayrıca 42 ep var çarda...hiçbir küfür hile olayına karışşmamış çevresi geniş bir karakter.fiyatına gelirsek 15 tl den veriyorum.çarın yanında hediye 30 level sura 22 level şaman ve daha birsürü 30 level altı çar da veriyorum...
ciddi alıcılar //edit u eklesin
alışveriş telefıoon kontor ile olucaktır.//edit
GÜVEN SORUNUNA GELİRSEK ben Ünlü Yang Satış Ve Çar Satış Merkezi //edit de çalışıyoruim Hiç bir şekilde Mal alan kişyinin hakkını vermemezlik olamaz şu an sitemizde satışta olan 32 adet çar var ama çoğu satıldı. Neyse bu çarı alıcaklar bellirtiğim adresi eklesinler..
Saygılar
ErEn2340
ciddi alıcılar //edit u eklesin
alışveriş telefıoon kontor ile olucaktır.//edit
GÜVEN SORUNUNA GELİRSEK ben Ünlü Yang Satış Ve Çar Satış Merkezi //edit de çalışıyoruim Hiç bir şekilde Mal alan kişyinin hakkını vermemezlik olamaz şu an sitemizde satışta olan 32 adet çar var ama çoğu satıldı. Neyse bu çarı alıcaklar bellirtiğim adresi eklesinler..
Saygılar
ErEn2340
Moderatör tarafında düzenlendi:
Burada Adı Uzerınde Bedava Car SAtımı Var ! Parayla Car Satmak Yasakdır Lutfen Konu Kılıtlensın!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)