HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
11 haziran 1929 yılında Niğdede doğdu. 1950'de Doğuş Holding'i kurdu. Holding Şahenkin önderliğinde inşaat, bankacılık, iletişim, turizm, gıda ve otomotiv alanlarında önemli yatırımlar yaptı. Şahenk, ticari faaliyetlerinin yanı sıra, 1992 senesinde kendi adını taşıyan bir vakıf kurarak özellikle eğitim alanına yönelik hayır işlerini de kurumsallaştırdı.1 Nisin 2001 tarihinde İstanbulda ölen Şahenk, Niğdede toprağa verildi.
HAKKINDA YAZILANLAR
Ayhan Şahenk vefat etti
Hürriyet 2 Nisan 2001
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk, tedavi gördüğü Metropolitan Florance Nightingale Hastanesinde hayata veda etti.
1 Nisan 2001 tarihinde akşam 22.17 sularında yaşama veda eden Şahenk'in Metropolitan Hastanesi'ne kontrol amaçlı gittiği bildirildi. 72 yaşında vefat eden Şahenk'in cenazesi Çarşamba günü Niğde'de toprağa verildi.
Doğuş öksüz kaldı
HAKKINDA YAZILANLAR
Ayhan Şahenk vefat etti
Hürriyet 2 Nisan 2001
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk, tedavi gördüğü Metropolitan Florance Nightingale Hastanesinde hayata veda etti.
1 Nisan 2001 tarihinde akşam 22.17 sularında yaşama veda eden Şahenk'in Metropolitan Hastanesi'ne kontrol amaçlı gittiği bildirildi. 72 yaşında vefat eden Şahenk'in cenazesi Çarşamba günü Niğde'de toprağa verildi.
Doğuş öksüz kaldı