Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Adana'dan günde 3 idman..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 379

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu yıl TB2L'de oynayacak olan Adanaspor'da yönetim işleri sıkıya alarak takımın eksik olan yerlerine transfere çalışırken bir yandan da kaynak bulmaya çalışıyor. Ayrıca Adana'dan ayrılan Levent Altan'a noter kanalı ile zabıt tutturulup ihbar çekilerek Adana'ya davet edildi..

Başkan Tevriz Dura yaptığı açıklamada: “Şuan için sporcularımıza bir lira borcumuz yok. Amerikalı oyuncumuz için kaynak arıyoruz… Bu hafta içerisinde bu oyuncumuza imza attıracağız. Kendisi ile özel bir sözleşme imzaladık başka bir kulübe gitmemesi için. Oldukça kısa bir süre içerisinde bizlere ve arkadaşalrına uyum sağladı. Evini tuttuk. Arkadaşları ile beraber kalıyorlar. Ufak tefek eksikleri var, onları da zamanla tamamlayacağız. Şuan için görüştüğümüz 5-6 tane çok kaliteli sporcular var. Anlaştığımız taktirde iki tanesini kadromuza katmak istiyoruz. Kafaya koyduk! Bu takımı ligin sürpriz takımı yapacağız! Bu günü sporcularımdan alıyorum.“dedi.

Gaziantep`de yapılan 2.Yaşar Sevim Turnuvası hakkında da açıklama yapan Dura: “Gaziantep`teki turnuvada sporcu kardeşlerimiz hazır olmadıklarını, gitmesek daha iyi olur dediler. Bizlerde turnuvaya gidin, maçları kaybedin önemli değil… Hem Gaziantep Belediye Spor`a söz verdik dedik. 4. takım gelmeyince zor durumdaydılar. Bizde komşu kentimize yardımcı olmalıydık. Malubiyetleri normal karşılıyorum. Bizim kadromuz oldukça kaliteli… Tahmin ediyorum 15 gün içerisinde her takımla kafa kafaya boğuşabileceğiz.“ diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri