HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya arkadaşım ticket attıysan buraya konu açmanın anlamı ne?
BelkiBirGun Arkadasımızında Aynı Dertten Bası Yanmıstı.2 Hafta Beklemisti En Sonunda Admin Ticket Takip Kodunu Ö.M den İstemisti Bendede Aynısının Olmaması ıcın Konu Acıyorum Hala Bi Cvp Yok Tickete Mesela...
Oncelıkle Ticketten Yzdım Ancak Buraya Daha Cok Bakıldıgını Dusundugum Icın Buraya Yazıyorum...
+9 Sahin Kalkan
3k hp
30 Block
30 Sersemletme
30 savascı koruma
30 sura koruma
30 nınja koruma
sersemletme karsısında bagısıklık
+9 Hayalet maske baslik
3k hp
30 yarı
30 block
30 nınja korunma
30 nınjalra karsı guclu
30 sura korunma
30 suralara karsı guclu
Olarak Belirtmeme Ragmen 2 tane Aynı Efsunlu Sahın kalkan Gonderılmıs (MajeziK Tarafından.) Bunun Duzeltılmesını Istıyorum Odeme Bıldırımı Yaptıgım Ticketin Altına Yazdım...
Buraya Yazmamam Gerekiyordu Ama Zaten 48 Saatın Sonunda Gonderıldı...
Bunda Okullarında Acılacak Olmasının Etkısı Var...
Yhaw 2. konun bu yeter ama dimi ?
Ticket attın tm bkle cevap gelir ama ne kadar burda konu açarsan okadar listenin sonuna tasınırsın
Ticket attın tm bkle cevap gelir ama ne kadar burda konu açarsan okadar listenin sonuna tasınırsın

Ya Anlatamıyorum Galiba BelkiBirGun Arkadasımızdada Boyle Olmustu O 2 Hafta Beklemıstı Hafta Tickete Cevap Vermediler Hicte Konu Acmadı Yinede 2 Hafta Bekledi Bendede Boyle Olmaması ıcın bende Buraya Konu Acıyorum Admın Gelene Kadarda Guncel tutmam Lazım... 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)