- Konular
- 19
- Online süresi
- 16s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar su ejderhasına skill açmak için gerekli skill vnumlarını bilen varsa ltfn yazsın aradım taradım bulamadım.
Varsa yazın Yoksa yok demeniz yeterli.Tşkrlr
Varsa yazın Yoksa yok demeniz yeterli.Tşkrlr
- Konular
- 112
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş msn ekle ben vereyim mehmet2390_@hotmail.com mehmet2390_@hotmail.com
- Konular
- 19
- Online süresi
- 16s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Yav yokmu bilen kimse bi yardımcı olun varsa var yoksa yok deyin
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konuya Cevap Veren Kimse Yokmu?
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
AYNEN BANADA LAZIM PAYLAŞIRSANIZ .. SEVİNİRİM
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/1534494-eksen-bilisimin-rezilligi.html
EKSENBİLİŞİMİN REZİLLGİ
By1hs4n..[/CENTER]
Eskilerden Pek Birşey Kalmadı
Zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık. Evet, kimse kalmadı. servere atılan ilk reset devirlerinden kalan, metin2 dünyasını ziyaret edeyim dedim, cetinkaya ile madalyon çıkarmaya gittiğimiz, lishan'dan korktuğumuz vakitlerden kimse kalmadı.
Alesta'nın TURKEY olduğu zamanlardan, "Bu elemanlar yemek yer gibi adam banlıyor" dememle yanımda beliren Anka'nın 37 level charımı süresiz banladığı zamanlardan.
Foruma kayıt olmanın daha oyun sitesi bile tamamlanmamışken beyaz bir sayfadan sağlandığı zamanlardan.
Hile nedir bilinmeyen, 20 level adamların toplaşıp köy bastığı zamanlardan.
Evet, kimse kalmadı ama bu adam ilk yuvasını özledi. Bir merhaba diyeyim dedim. Sen kimsin güzel kardeşim diyeceksiniz, tanımayacaksınız elbet.
Zira hatırlayanlardan yaşayan yok artık. Evet, kimse kalmadı. servere atılan ilk reset devirlerinden kalan, metin2 dünyasını ziyaret edeyim dedim, cetinkaya ile madalyon çıkarmaya gittiğimiz, lishan'dan korktuğumuz vakitlerden kimse kalmadı.
Alesta'nın TURKEY olduğu zamanlardan, "Bu elemanlar yemek yer gibi adam banlıyor" dememle yanımda beliren Anka'nın 37 level charımı süresiz banladığı zamanlardan.
Foruma kayıt olmanın daha oyun sitesi bile tamamlanmamışken beyaz bir sayfadan sağlandığı zamanlardan.
Hile nedir bilinmeyen, 20 level adamların toplaşıp köy bastığı zamanlardan.
Evet, kimse kalmadı ama bu adam ilk yuvasını özledi. Bir merhaba diyeyim dedim. Sen kimsin güzel kardeşim diyeceksiniz, tanımayacaksınız elbet.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/1534494-eksen-bilisimin-rezilligi.html
EKSENBİLİŞİMİN REZİLLGİ
By1hs4n..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)