InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Bu deciaded pc ii mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Graphic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ewet gamebilişim

12 GB Ram var tabiki DEDİCATED :)

Türkiye lokasyon önermem şahsen :) Daha çok yabancı firmalara başvurursan daha iyi hizmet alırsın gibime geliyor.Bir tanıdığımın Reseller Hosting alma projesi vardı.Yaklaşık 5 - 6 sitesi var ve tek bir host artık yetmiyor.Neyse işte resellerini bir türk şirketten aldı ( isim vermiycem. ).Ancak reseller da 1 ay sonra 2 - 3 günde bir bakım olmaya başladı.Sitenin hiti düştü , düştü.Daha sonra o arkadaşım yabancı bir firmadan texas daki sunucularından bir reseller aldı.300 küsür site barındırıyor , hiçbirinde ne bir yavaşlık , nede bir güvenlik problemi var.Hepsinin açıklarını kendi kapatıyor.

GameBilişim'e senelik para yatırmak akıllı insanın yapıcağı iş değildir birgünleri birgünlerine uymuyo para için herşey yapıcak bir grup insandan bahsediyoruz ona göre iş yapın yani

Yorumlar için tesekkürler +Rep Vericem pc yi almıcam vazgeçtim tam alıyordum yorumları görünce vazgeçtim bide game bilişimle iş yapmam bida çok serefsizler para için anasını bile satcak adam vaz geçtim!! TEŞEKKÜRLER YORUMLARI İÇİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri