- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dersin Adı: Çift Renk işlemi Boyama
Altta[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Görmüş olduğunuz Vw Golf Marka Aracımızı Photoshop yardımıyla [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tamponunu ayrı renge Boyayacağız.
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Sanaltuning'in zevkli olaylarından biri biraz sabır istiyor sadece boyanacak aracımızın resimini açtıktan sonra sağ alt köşede resimimize sağ tıklayıp açılan menüden Duplicate layer diyoruz gelen ekrana ok diyoruz. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Altta[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Görmüş olduğunuz Vw Golf Marka Aracımızı Photoshop yardımıyla [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tamponunu ayrı renge Boyayacağız.
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Sanaltuning'in zevkli olaylarından biri biraz sabır istiyor sadece boyanacak aracımızın resimini açtıktan sonra sağ alt köşede resimimize sağ tıklayıp açılan menüden Duplicate layer diyoruz gelen ekrana ok diyoruz. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şimdi resimimizden iki tane oldu biri kopya biri orjinal [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Daha sonra aracımızın ikinci rengi olucak kısımı seçiyoruz ben sadece tamponu seçtim seçme işlemini lasso tool ile yapıyoruz.[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]B[/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]uradan polygonal lasso tool nesnesini seçin.[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tamponu seçtikten sonra [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]menüden image>adjustment>Desature'yi seçiyoruz [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bu işlem sonucu aracımızın tamponu renksiz hale getirmiş olduk.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bu işlem sonucu aracımızın tamponu renksiz hale getirmiş olduk.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte tamponu boyamaya geldi sıra gene menüden image>adjustment>variations'u seçiyoruz. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yeni bir ekran geliyor karşımıza buradan[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] tampona [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] vereceğimiz rengi seçiceğiz. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ben more magenta yapmak istedim yani pembeye yakın nereden estiyse istediğiniz renke sürekli tıklıyosunuz üstte original bide current pick diye iki resim var current pick aracınızın oluşacak halini gösterir kontrolünüzü oradan yapabilirsiniz sonra ok deyin çıkın. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tamam dedikten sonra şöyle bir ekran çıkıyor karşımıza işte bundan sonrası sabır ve dikkat gerektiriyor.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ben more magenta yapmak istedim yani pembeye yakın nereden estiyse istediğiniz renke sürekli tıklıyosunuz üstte original bide current pick diye iki resim var current pick aracınızın oluşacak halini gösterir kontrolünüzü oradan yapabilirsiniz sonra ok deyin çıkın. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tamam dedikten sonra şöyle bir ekran çıkıyor karşımıza işte bundan sonrası sabır ve dikkat gerektiriyor.[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tamponda boyalı olmaması gereken yerleri eraser tool ile siliyoruz[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Evet uzun uğraş sonucu boyalı olmaması gereken yerleri eraser tool ile sildim eraser tool ve zoom yardımıyla işlemi tamamladık sonuç altta.[/FONT]
[/FONT]Alıntıdır...