melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Airbrush

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ●BeRKaY ●
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 736
Konular
26
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 11 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Altta [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Görmüş olduğunuz Citroen Aracımızı Photoshop yardımıyla [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Airbrush işlemi uygulayacağız.
[/FONT]

Colt_CZ3_t_01Kopie.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Google'dan yada Herhangi bir siteden bulacağınız herhangi bir kaplama resimi kullanacağız ben alttaki resimi googledan buldum...[/FONT]​
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
red_fantasy_male_picture.jpg
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şimdi bulduğumuz resimi photoshopta açıyoruz ve resimimizi citroen marka aracımızın üzerine sürüklüyoruz ...[/FONT]​
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
Şimdi yapacağımız, resimi ctrl+t tuşlarını kullanarak kaplamak istediğimiz aracın üzerini kaplamak alttaki gibi ...
airbrus1.jpg
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şimdi yapacağımız Sağ alt taraftaki menüden opacity ayarını düşürüp üstteki resimi şeffaflaştırmak...Opacity menüsünü altta görüyorsunuz.[/FONT]​
sagekran.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ü[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]stteki şeffaflaştırma işini yapınca şöyle bir görüntü ortaya çıkacaktır.. [/FONT]​
airbrus2.jpg
[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şimdi yapacağımız fazlalıkları silgi ile yada lasso tool ile silmek ben silgi ile siliyorum...[/FONT]​
silgi.jpg
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
airbrus3.jpg
[/FONT]Tüm fazlalıkları sildikten sonra detaylarıda zoom'u kullanarak köşede kalan parçaları silin ve işte sonuç...
airbrushson.jpg

Alıntıdır....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri