Nixes Level 3 Katılım 17 Eyl 2010 Konular 64 Mesajlar 201 Reaksiyon Skoru 13 Altın Konu 0 TM Yaşı 15 Yıl 8 Ay 29 Gün Başarım Puanı 82 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 18 Eyl 2010 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! noRmaLde pwp oynaRım ama kafam esti eski chaRLa giRmeye kaRaR weRdim 30 LvLdi tam 40 Lvl yaptım Ep aLdım ban yedi neyse boşweRdim aRtık haLa dewam edenLeR için k.g NOT:multihack den kimse ban yemez diye bir şey yok kimsenin göRmediqi biR yeRde açsam biLe ban yeRsin banada öyLe oLdu unutmayın Gm LeR göRünmez doLasabiLiyoR onLaR heRkesin oLduqu böLqeLeRde deqiL kimsenin oLmadıqı böLqeLeRde geziniyoLaR ..
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! noRmaLde pwp oynaRım ama kafam esti eski chaRLa giRmeye kaRaR weRdim 30 LvLdi tam 40 Lvl yaptım Ep aLdım ban yedi neyse boşweRdim aRtık haLa dewam edenLeR için k.g NOT:multihack den kimse ban yemez diye bir şey yok kimsenin göRmediqi biR yeRde açsam biLe ban yeRsin banada öyLe oLdu unutmayın Gm LeR göRünmez doLasabiLiyoR onLaR heRkesin oLduqu böLqeLeRde deqiL kimsenin oLmadıqı böLqeLeRde geziniyoLaR ..