Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hodgson: "Sabredin ve görün"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 179

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Liverpool Menajeri Roy Hodgson, başarılı sonuçları özleyen taraftarların sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.

Birmingham City ile berabere kaldıkları maçın ardından The Mirror'a konuşan Hodgson, "Birmingham maçında çok daha iyi olabilirdik. Ancak yeni bir takım olduğumuz için oyuncuların birbirlerine alışması zaman alacaktır. Oyun tarzımızı geliştirdiğimizi görüyorum. Böyle gidersek başarılı oluruz. Dürüst olmam gerekirse bunun ne kadar zaman alacağını bilmiyorum. Yaklaşık iki buçuk yıldır aynı oyuncularla ve aynı felsefeyle oynayan bir takıma geldim. Değişim sürecinin sorunlu geçeceğini biliyordum. Taraftarlarımızdan gereken sabrı göstermelerini ve bizi desteklemelerini istiyorum. Başarılı olacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.

Hafta sonu Manchester United ile karşılaşacak olan Liverpool, Premier Lig'de beş puanla 13. sırada yer alıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri