mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

'İstifa söz konusu değil'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yönetim Kurulu'ndan istifa edeceği yönünde dedikodular çıkan Cemal Özgörkey bu iddiaları yalanlayarak “Bana görev veren üyelere karşı sorumluluğum var“ dedi.

fft1mm1182542.jpg

Pazarlama A.Ş.`deki görevinden istifa eden Cemal Özgörkey`in, son haftalarda Yönetim Kurulu toplantılarına katılmaması dikkat çekiyordu. Adnan Polat`la arasının açık olduğu iddia edilen Özgörkey`in, yönetimdeki görevini de bırakacağı yönünde dedikodular vardı. Seçimde en çok oyu alarak yönetime giren isim olan Cemal Özgörkey, yaptığı açıklamada, “Üyelerin bana verdiği bir görev, sorumluluk var. Kesinlikle istifa etmeyi düşünümyorum. Bu söz konusu değil. Bir dahaki seçime kadar buradayım. Ancak bundan sonra yönetim kurulu dışında herhangi bir şirkette görev almak da istemiyorum“ ifadelerini kullandı.

Yeni şirkete girmeyecek
Bu arada Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş.`nin birleşmesiyle oluşturulacak olan şirketin yönetim kuruluna Cemal Özgörkey`in de alındığı öğrenildi. Ancak Özgörkey`in yaptığı açıklama doğrultusunda bu görevi kabul etmeyeceği belirtildi.

Serdar Dinçbaylı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri