HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a arkadaşlar.Ben bu oyunu yaklasık 1 aydır oynuyorum.Daha yeni sayılırm yani.Ancak her oyunda oldugu gibi bu oyundada İlleqal programlar(hackler)vardır.Siz farkında deilsinizdir o hackin içinde kaç tane virüs oldugunu
.Bazı arkadaslarımız sadece avast la taradım birşey yok o zaman rahatlıkla kullanablirm die düşünüyorlar
.Ama öyle deil işte.İlk hack programini indirikden sonra w ww . virüstotal. c om 43 virüs prog. tarayın.Ve sizde görün bilgisayarınızı siz değil başkaları yönetiyor
)...Özellikle Trojenler.Sizin bütün bilgilerinizi çalarlar.Banka Bilgilerinizi bile....Bu yüzden siz başkalari tarafından yönetilmeyin.İnş. bu bilgiler bir kulaginizdan girip diğer kulaginizdan çıkmaz...!!! Herkese İyi oyunlar.
Oyun Nick:burak775 .
.Bazı arkadaslarımız sadece avast la taradım birşey yok o zaman rahatlıkla kullanablirm die düşünüyorlar
.Ama öyle deil işte.İlk hack programini indirikden sonra w ww . virüstotal. c om 43 virüs prog. tarayın.Ve sizde görün bilgisayarınızı siz değil başkaları yönetiyor
)...Özellikle Trojenler.Sizin bütün bilgilerinizi çalarlar.Banka Bilgilerinizi bile....Bu yüzden siz başkalari tarafından yönetilmeyin.İnş. bu bilgiler bir kulaginizdan girip diğer kulaginizdan çıkmaz...!!! Herkese İyi oyunlar.Oyun Nick:burak775 .
Son düzenleme:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...