HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlı Olsun 

Hayırlı olsun Banu,balık bakmak güzel ve zor iş,inşallah uzun yaşar akvaryumda bakmak daha da zevkli 

Lepistes yavrulatma işine uyuz oluyorum 20 tane yavuruyu kocaman motorlu ısıtıcılı akvaryumda aylarca uğraştım bi türlü işe yarayacak hale getiremedim (anlayan anladı :d) kalan son japonum ölünce (3.5 yaşında
) lepistes akvaryumu kurmayı düşünüyorum ama değişik türler elde etmek için :d şimdiden planlarımı kurmaya başladım en geç 8.nesilde hiç bilinmeyen bir tür elde ederim heralde 
) lepistes akvaryumu kurmayı düşünüyorum ama değişik türler elde etmek için :d şimdiden planlarımı kurmaya başladım en geç 8.nesilde hiç bilinmeyen bir tür elde ederim heralde 
PcCaNaWaRı;1843529' Alıntı:Lepistes yavrulatma işine uyuz oluyorum 20 tane yavuruyu kocaman motorlu ısıtıcılı akvaryumda aylarca uğraştım bi türlü işe yarayacak hale getiremedim (anlayan anladı :d) kalan son japonum ölünce (3.5 yaşında) lepistes akvaryumu kurmayı düşünüyorum ama değişik türler elde etmek için :d şimdiden planlarımı kurmaya başladım en geç 8.nesilde hiç bilinmeyen bir tür elde ederim heralde
![]()
Aynısı için uğraşıorm. Moliyle fln çiftleştirmeye çalsıorm

Anladım. Bakalım belki tutar