TOP 11 MANYAK BISI

1- sa ( ve arkasından hiç bir yazı yazmazlar beklersiniz ama genede yazmazlar sizin yazmanızı beklerler gerçekten önemli olsa beklemeden yazarlar :// )
2- Doluna bi bakam, dolu satılık mı ( tamda kasarken yada metin keserken sorarlar :d , e be allahın adamı pazarda satılık tonlarca dolu var öle dimi :d) ha bunu birde ws de yere yattıktan sonra sorarlar :d
3- Adam ol :d ( adamı kesersin arkasından hemen bu yazı :d )
4- ss ni aldım D işte geyiğin koptuğu nokta.bunu birde pm den yazarlar ve arkasından hemen pm penceresini kapatırlar ve siz yazarsınız ss mi aldın diye .sanki ilk yazan siz mişiniz gibi sonra oda evet ss aldım tekrar der.sizde ne alıyorsan al kardeşim dersiniz ve kelime oyunuyla sizi bilinmeyen nedenle sanki bir neden varmış gibi banned etmeye çalışırlar .:d hea bu arada ss nin açılımı ne yahuu ??
5-napıyon la ( la kelimesi nedir ben bilmiyorum la bileniniz varsa anlatsın hahahhahahah)
6-bir veda da bilmem kimden ( güle güle kardeşim - töbe töbe ne bekliyon merasim mi :d)
7-pot mu içtin sen ( :d yok ya ne potu )
8-Beni hatırladın mı ( yoo tanıyamadım hımmm çıkaramadım ama :d)
9- ?? ( hımm nerde yapıyorladı bu soru işaretini ha evet 2. katta :d kat mülkiyeti sahibi olan adamların odasına girersen genele böle bi soru işareti çıkar karşınıza :d)
10-Beni bilen bilir ( Kendini sütten çıkma ak kaşık gibi göstermenin en basit yolu :d)
11-Seni bilen bilir (Mütemadiyen teşvik primi kazanacakların kullandığı cümleler :// )
AYRI Bİ KOMEDİ TOP 4
1-bekle beni sen birazdan görürsün diyor ( bekliyorsun dolayısı ile :d)
2-getirdiği yüksek level vatandaş pm den sana yazıyor hayırdır kardeş problem ne :d ve arkasından
3-ölemi yaa ben böle oldugunu bilmiyordum diyor hahahahha tam bi trajedi
4-öbür tarafa da büyük ihtimalle şey diyor ya o bizim kanki gel sana bi oda bulak bak bak bulalım da değil bulak :
koptum gene yaa
KOPMA ZAMANI KALDIRIN CENENIZI
-Yuh be kardeşim koca orman yer mi bulamadında geldin benim kastığım yere çöreklendin.
Ormanı sahiplenmek ban sebebi ss ni aldım
-Hadi ya sen gayet ciddisin
Evet ciddiyim
-Arkadaşım rahat dur yoksa sabaha kadar keserim seni
Aha tehtit ettin banlatacam seni
-Niye seni kesmek yasakmı
Yoooo
-E be insan evladı bura yerimi iki dk. rahat dursana
Bana hayvan mı demek istedin
-İnsan evladı = hayvan?
Abi abiii
-Efendim