- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bnm alestada 60lv.yakın dövüş ninjam var bu yönde sorular cok oluyor.statü nsl olsun şunu napayım en sonunda sıkıldım buraya yazıyorum soranları buraya yonlendiricem.
1-statü bn dexi hpden üstün tutun stryide bi 30 yapın kasmanızı kolaylaştırır
2-becerileriye gelince bnce ilk önce itemlerinizi önceden hazırsa beceri yüksek syh varsa ilk suikasti yapın sonra bıçak c. hızlı saldırı (kamuflaş ve zehirli buluttan 1ini secin zevke baqlı):l03:
3-Z. bulutun zehirleme özelliği vardır kamuflaş ise suikastin vuruş gücünü arttırır ama bence Kamuflaş
4-neden suikast:suikast yüksek lv. bıçaklarıyla iyi vurur ama beceri yüksekse suikast gereqinden fazla vurur
5-Zırhlardan öncelikle Max Hp si olan bir zırh gerek
6-kalkanda sersemliğe bağışıklılık yada zehirleme değişimli kalkan lv. uygun
7-Kolye-küpe-ayakkabı-bilezik abonoz küpe olursa iyi olur cünkü hp+güc verir
ayakkabı zehir diğerleri zehir değişimli olursa iyi olur
8-65+olunca şimşek bıçağını tavsiye etmiyorum onun yerine ejder bıçağı kullanın siyam bıçağı vb. silahlar daha iyidir
9-gelelim Taşlara : silah için +3 +4 öldürücü darbe ve kavrama eger 45+ silahsa +3 +4 öldürücü darbe kavrama ve soğutma - zırh : hız taşı savunma taşı yaşam taşı +2 +3 +4
10-kılıç kullanmanızı önermiyorum
11-zehirleme değişimi ninja icin çok önemlidir
inşallah bilgilerimden yararlanırsınız emeğe saygı +repppp :l04::l04::l04::l04::l04:
1-statü bn dexi hpden üstün tutun stryide bi 30 yapın kasmanızı kolaylaştırır
2-becerileriye gelince bnce ilk önce itemlerinizi önceden hazırsa beceri yüksek syh varsa ilk suikasti yapın sonra bıçak c. hızlı saldırı (kamuflaş ve zehirli buluttan 1ini secin zevke baqlı):l03:
3-Z. bulutun zehirleme özelliği vardır kamuflaş ise suikastin vuruş gücünü arttırır ama bence Kamuflaş
4-neden suikast:suikast yüksek lv. bıçaklarıyla iyi vurur ama beceri yüksekse suikast gereqinden fazla vurur
5-Zırhlardan öncelikle Max Hp si olan bir zırh gerek
6-kalkanda sersemliğe bağışıklılık yada zehirleme değişimli kalkan lv. uygun
7-Kolye-küpe-ayakkabı-bilezik abonoz küpe olursa iyi olur cünkü hp+güc verir
ayakkabı zehir diğerleri zehir değişimli olursa iyi olur
8-65+olunca şimşek bıçağını tavsiye etmiyorum onun yerine ejder bıçağı kullanın siyam bıçağı vb. silahlar daha iyidir
9-gelelim Taşlara : silah için +3 +4 öldürücü darbe ve kavrama eger 45+ silahsa +3 +4 öldürücü darbe kavrama ve soğutma - zırh : hız taşı savunma taşı yaşam taşı +2 +3 +4
10-kılıç kullanmanızı önermiyorum
11-zehirleme değişimi ninja icin çok önemlidir
inşallah bilgilerimden yararlanırsınız emeğe saygı +repppp :l04::l04::l04::l04::l04:
Son düzenleme: