HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sunu diyorum insan olsun orc olsun bf tasi kirilirken ordaki kosperlari birakin karsi taraf kessin ben dun gece denedim saolsun orclar birakmadi yine adamlar girdi iceri.o kadar letter attim size deil onlara atak vericez diye nafile.
ikincisi herkez birer ticket atsin 5 dk nizi almaz yeni bi yamayla su isi halletsinler.kosp u dudruramiyolar orasi belli oldu bi ara ne guzel yoklardi simdi yine ciktilar piyasaya.bikac yuz ticket gitse dikkate alirlar.bf lere bi gm girse isi halledicek ama mamafi.
gorusmek ve kesismek uzere
bu arada gecen gun cok *****ca bi espri yaptim sonra kendim de guldum
juradaayiz orclar assa inmiyolar kesmisim 6 tanesini ole bekliyoz bizim partideki elemean dediki inmez bunlar.bende dedimki yemez.kafadada s var suan.biz bu s i kalemle deil kanla yazdik...
racona be kocum benim yuru beee
GEBERM**
ikincisi herkez birer ticket atsin 5 dk nizi almaz yeni bi yamayla su isi halletsinler.kosp u dudruramiyolar orasi belli oldu bi ara ne guzel yoklardi simdi yine ciktilar piyasaya.bikac yuz ticket gitse dikkate alirlar.bf lere bi gm girse isi halledicek ama mamafi.
gorusmek ve kesismek uzere
bu arada gecen gun cok *****ca bi espri yaptim sonra kendim de guldum
juradaayiz orclar assa inmiyolar kesmisim 6 tanesini ole bekliyoz bizim partideki elemean dediki inmez bunlar.bende dedimki yemez.kafadada s var suan.biz bu s i kalemle deil kanla yazdik...
racona be kocum benim yuru beee
GEBERM**