Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
üyelik sitesini koysana milleti ugrastırıyorsun ole
Arkdslar BrokenHeartMt2 Bildgnz Gibi Sitesi Yapim Asamasindaydi Site Ve Oyun Yepyeni Özellikleriyle 10 Eylül Cuma Aksam 20:00 Da Aciliyor.!!!
arkadaşlar brokenheartmt2 kurucusu bugün oyunu tanıttı bizde geldik itemlerimizi dizdik akşam bağırdı dediki oyuna 120 lvl item ve binekler gelcek oyunda sıfırlancaktır 90 lvl çar 4 silah partizan okadar emeği aldı üzerine etti sifonuda çekti 1dk önce oyun hata vermeye başladı o emek verdiğimiz itemler uçtu o itemlere siz sahip olsaydınız beni anlardınız ss koyamadım çünkü o şerefsizin ssini çekemden git piç
sakın giirmeyin emeğinizi yerler hiç tavsiye etmem bunu oynuyonların ben sülalaesini sikim saygılar !!!!! bu pvpyi oynamamızın dileğiyle.Ben bu sabah ona küfrettiler diye onu korumuştum karşılığı bumulan piç herif bu mesajı okduysanız asla ama asla brokenheartmt2ye girmeyin girersenizde o kurucuya bide köpeklerine saygılarımı iletin ben kimim biliyomusunuz ben oyundan LastSamuray beni tanıyan tanır o oyunu sıfırlasın bakalım kim oyuna gelo pvpnin garaantisi zaten 2 ay 1 ayda anca toparlanır o piçin pvpsine girerseniz kesin sizde piçsinizidirturkmmo
sakın giirmeyin emeğinizi yerler hiç tavsiye etmem bunu oynuyonların ben sülalaesini sikim saygılar !!!!! bu pvpyi oynamamızın dileğiyle.Ben bu sabah ona küfrettiler diye onu korumuştum karşılığı bumulan piç herif bu mesajı okduysanız asla ama asla brokenheartmt2ye girmeyin girersenizde o kurucuya bide köpeklerine saygılarımı iletin ben kimim biliyomusunuz ben oyundan LastSamuray beni tanıyan tanır o oyunu sıfırlasın bakalım kim oyuna gelo pvpnin garaantisi zaten 2 ay 1 ayda anca toparlanır o piçin pvpsine girerseniz kesin sizde piçsinizidirturkmmo
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)