farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

BrokenHeartMt2 Baslangiç 55 LwL P NpcLi Para Zarfli Muhtesem Vps.!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat1122
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Arkdslar BrokenHeartMt2 Bildgnz Gibi Sitesi Yapim Asamasindaydi Site Ve Oyun Yepyeni Özellikleriyle 10 Eylül Cuma Aksam 20:00 Da Aciliyor.!!!

arkadaşlar brokenheartmt2 kurucusu bugün oyunu tanıttı bizde geldik itemlerimizi dizdik akşam bağırdı dediki oyuna 120 lvl item ve binekler gelcek oyunda sıfırlancaktır 90 lvl çar 4 silah partizan okadar emeği aldı üzerine etti sifonuda çekti 1dk önce oyun hata vermeye başladı o emek verdiğimiz itemler uçtu o itemlere siz sahip olsaydınız beni anlardınız ss koyamadım çünkü o şerefsizin ssini çekemden git piç
sakın giirmeyin emeğinizi yerler hiç tavsiye etmem bunu oynuyonların ben sülalaesini sikim saygılar !!!!! bu pvpyi oynamamızın dileğiyle.Ben bu sabah ona küfrettiler diye onu korumuştum karşılığı bumulan piç herif bu mesajı okduysanız asla ama asla brokenheartmt2ye girmeyin girersenizde o kurucuya bide köpeklerine saygılarımı iletin ben kimim biliyomusunuz ben oyundan LastSamuray beni tanıyan tanır o oyunu sıfırlasın bakalım kim oyuna gelo pvpnin garaantisi zaten 2 ay 1 ayda anca toparlanır o piçin pvpsine girerseniz kesin sizde piçsinizidirturkmmo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri